Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Zlatý kompas (2007) 

Takhle otevreneuseknuty konec - priserny, herecke vykony stavene na detech - ne, nadherny scenerie - proc ne?, skveli medvedi - joooo, Nicole vauuuuu a jeji opice - uuuaaaa! a hlavne miluju predlohu, kterou tenhle film opravdu nezklamal, a proto otevrene a zaujate davam 4, protoze TOHLE JE FANTASY!!!

plakát

Temný úsvit (2006) 

Opravdu netuším, proč je tento film tolik opěvován, já jsem na něm neshledal snad mimo jedné scény nic zajímavého. Bale se bohužel už od začátku tváří jako chovanec nějakého ústavu a během jeho uvěznění se mi chvílemi zdálo, jakoby se spravoval. A když jsem v jednom ze spoluvězňů poznal Stevena Zahna, protočily se mi panenky. Asi to bylo těmi vousy, ale musím uznat, že mě jeho herecký výkon mile překvapil. A tak, i když mám Balea rád, dávám 2,5 * hlavně za Zahna.

plakát

Kladivo (1989) 

Když jsem jako teenager měřící 150 cm a vážící asi 40 kg i s postelí kdysi nevěřícně seděl asi půl metru od televize a po několikáté s otevřenou pusou a vytřeštěnýma očima a sledoval ty největší ''hovada'' na světě jak se mezi sebou řežou, lámou , škrtí, zahazují a občas se zvedají nad hlavu, byl pro mě Hulk jasným favoritem, který v tehdejší éře akčního filmu nemá konkurenta. Film už sice nemá takovou štávu jako kdysi, ale přesto jsem byl velice mile překvapen a dalo by se říct až nadšen jak z hereckých, tak i z nehereckých výkonů, i souboje jsou pořád skvělé a nebudem si nic nalhávat, ale ani jedno z těch monster se za 20 let nesmrsklo ani trošku. A kdybych si měl vybrat, tak bych asi radši dostal kompletní katu od kohokoliv než jednu pumelici od jakéhokoliv soutěžícího z Battle of the tough guys. Celkove hodnoceni 4*- I can and u can’t.

plakát

Dračí doupě (2000) 

Tak trochu pro spraveni nalady - Farador na youtube. Doporucuju vsem, komu se tenhle snimek ne/libil.

plakát

Blade (1998) 

Miluju komixy a miluju upíry. Wesley Snipes ve své životní roli hybrida mezi člověkem a upírem, který ještě víc než upíry nesnáší lidi, co jim slouží. Kris Kristofferson v roli Bladeova rádce a zručného pomocníka a v roli záporňáka skvělý Stefen Dorff. Když se k tomu přidá komixová předloha a skvělá akce, je na světě 5 hvězdiček. A ,i když moje představy o světě upírů a lidí poměrně hodně ovlivněné světem Vampire: The Masquerade se dost lišily od světa Stephena Norringtona, tak nějak mi to nakonec nevadilo, spíš naopak.

plakát

Zabiják bez tváře (2006) odpad!

Myslím, že i když už jsem pár opravdu špatných věcí viděl, tak tohle bylo pro mě opravdu překapením a nevěřil jsem vlastním očím, jak se dá natočit něco, o čem se jen těžko dá mluvit jako o filmu. Pozitivem tohodle odpadu by se dal brát fakt, že ,ať už tenhle brak nazveme jakkoliv, naprostou většinu lidí donutí k zamyšlení o přehodnocení všeho, co doposud viděli. Vřele doporučuju všem – rozšiřte si obzory, já netušil, kam až se dá dohlédnout.

plakát

Hikaru no go (2001) (seriál) 

Sai je neobyčejný duch, který posedne jednoho úplně obyčejného žáčka a nutí ho hrát Go, což mu Hikaru za menší úplatu slíbí a splní. Jenže hra postupem času chytne Hikaru natolik, že už nechce nechat za sebe hrát Saie a vypracuje se až do světa profesionálů. Tento seriál je smělou snahou tvůrců o popularizaci, šíření hry Go a vrácení Japonska na vrchol v hraní. A zcela úspěšnou, protože seriál je lahůdkou, která chytne už po několika dílech a dokáže diváka udržet celých 75 dílů v napětí. Navíc popularita Go v Japonsku opravdu vzrostla. Možná jako výtku bych bral podobnost některých postav a osobně dalších pár dílů navíc by určitě neuškodilo, spíš naopak.