Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Pouze po filmové stánce pěkné dílo, ale pořád se, a to ani v divadelní nebo knižní předloze, nemohu stotožnit s uvažováním a cílem života mladých pěti sester, kde při každé zmínce o chlapech a penězích sou poblázněné jak světlušky u Hory Osudu. A ten sladký konec, panebože. Cynikům nepřístupné.

plakát

Pokání (2007) 

Od filmu jsem očekával něco naprosto jiného, ale příběh s krásnou industrální hudbou a přanádherným dlouhotrvajícím záběrem na postapokalyptické vylodění v Dunkirku si mín než 5* nezaslouží.

plakát

Mělký hrob (1994) 

Ne tak mistrovské jako Trainspotting, ale i přes mistrovské umění režiséra vám nevystane na mysl jako pouhopuhá vyvraždovačka s mírnými lekávými účinky a účinnou mrazivou atmosférou!!!

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Docela obyčejná tragikomická komedie o účasti neobyčejných herců se rychle promění v melancholický koncert zcela bizardních postaviček a k vašemu úžasu se mění před vašim obrazem.

plakát

Once (2007) 

Naprosto krásný film, což se v dnešní době plné rádoby romantických komedii plné oplzlého humoru, obzvlášte cení. Viděli jste snad někdy romantický film, kde si hlavní představitelé nedají ani jeden polibek... Asi nejlepší film roku 2007.

plakát

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980) 

Možná ještě lepší, než všechny ostatní díly hvězdných válek. Úchvatné akční sekvence i emoční pocity. Film zabalený do temnějšího hávu, což je jenom dobře.

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 

Po všech stránkách dokonalé dílo. Nádherný vymyšlený svět a okouzlující postavy v něm. Jeden ze základních kamenů světové kinematografie. Co víc říct? Já bych se na Hvězdné Války díval od rána do večera. Nezapomenutelné!!!

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Jako čtenář knižní předlohy a obdivovatel Neila Gaimana jsem byl se zpracováním spokojený, po přečteení knihy jsem netušil, že kniha může mít takový potenciál. Nádherná atmosféra. Jeden z mála filmů, který snese srovnání se svou knižní předlohou.