Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (6)

plakát

Kluci nepláčou (1999) 

Je jenom dobře, že se točí filmy o tématech, o kterých se moc nemluví. Je těžké hodnotit pak jejich kvalitu, když je jich tak pomálu. Kluci nepláčou je ale výjimkou. Je to emocionálně velmi silný snímek s vynikajícími hereckými výkony, nejen Hilary Swank v hlavní roli, ale především Chloë Sevigny v roli vedlejší. Znovu a znovu se na ten snímek dívám a přemýšlím jak to, že toho Oscara nedostala. I když musím uznat, že Angelina Jolie byla velice kvalitní soupeřkou.

plakát

Láska přes internet (1998) 

Proč zase Tom Hanks a romantický hrdina? Tom Hanks není romantický hrdina, aspoň pro mě ne. Asi jsem si vytvořila proti němu silnou antipatii. Takže je mi líto pane Hanksi, ale už teď se rosím při pomyšlení, že bude nějaká další silně romantická role. Ale nebudu zatracovat celý film kvůli jednomu herci, že?

plakát

Love and Death on Long Island (1997) 

Stárnoucí anglický spisovatel (John Hurt) je v rozhovoru nařčen novináři, že není otevřen mladým lidem, a tak navzdory svému přesvědčení navštíví pokleslý americký teenagerovský film a bezhlavě se zamiluje do představitele hlavního hrdiny (Jason Priestley). Drama s komickými prvky, vynikající Hurt. Budete spolu s ním slzet, až chudáka Jasona zhanobí kečupem.

plakát

Nebezpečné hry (1998) 

Když vidíte tenhle film poprvé, je to o tom, že se neustále domníváte, že už víte, jak to je a ono je to pak poněkud jinak. To znamená průměrný snímek s několika výraznými zvraty. Ale když už víte, o co jde, je to najednou ohromná zábava. Moc mě baví sledovat, jak to všichni na sebe hrajou. A samozřejmě především na nás. Kromě toho doplněno velmi zajímavým hereckým obsazením.

plakát

Scary Movie 2 (2001) 

To nejlepší na začátek ... ty dvě hvězdičky jsou za ten podařený výstup parodující Exorcistu, jinak kde nic není, ani smrt nebere.

plakát

Vždyť já jsem roztleskávačka (1999) 

Já tenhle film prostě miluju. Jen škoda, že se ho člověk u nás těžko dobere. Dlouho jsem se takhle nenasmála. Můj úsměv trochu ztvrdl, když jsem se dozvěděla, že v USA skutečně taková rehabilitační centra, kde se snažili vytvořit z homosexuálů heterosexuály, existovala. Clea DuVall je opravdu sladká, ale nezapomínejte, že "straigt is great".