Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (5)

Jennie Garth (herečka / režisérka)

01.01.2008

Narodila se ve městě Urbana ve státě Illinois Johnovi a Carolyn Garthovým. Má šest nevlastních sourozenců - dva bratry a čtyři sestry. Její rodiče když se brali, měli každý tři děti, až poté Jennie. Když jí bylo 13, přestěhovala se celá její rodina do Phoenixu v Arizoně. Brala hodiny tance a začala se věnovat modelingu. Když… (více)

Lee Pace (herec)

08.02.2010

Lee Pace, celým jménem Lee Grinner Pace, se narodil v Oklahomě, ale rané dětství prožil na Středním východu v Saudské Arábii. Kvůli jeho otci, který se živil jako naftař, se rodina několikrát stěhovala. Nakonec se vrátili zpátky do USA, nejdříve do New Orleans a později do Hustonu v Texasu. Lee navštěvoval Klein High School v… (více)

Leslie Bibb (herečka / producentka)

19.09.2008

Leslie Bibb se narodila 17. listopadu 1974 v Severní Dakotě a vyrůstala ve Virginii. Později se se svou matkou a třemi staršími sestrami (otec zemřel, když měla tři roky) přestěhovala do Richmondu, kde navštěvovala dívčí katolickou školu sv. Gertrudy. V roce 1990 pořádala "The Oprah Winfrey Show" a Elite Agency celonárodní… (více)

Sam Trammell (herec)

20.12.2007

Sam Trammell, americký divadelní a televizní herec, se narodil 15. května v New Orleans. Vyrůstal v Charlestonu v Západní Virginii a vystudoval Střední školu George Washingtona. Na Brownově univerzitě se poté mimo jiné věnoval sémiotice, francouzské filozofii či filmové vědě. Podobné kurzy navštěvoval i na Univerzitě v Paříži,… (více)

Sophia Myles (herečka)

20.12.2007

Sophia se narodila v Anglii rodičům Peterovi a Jane. Její otec je farář anglikánské církve a matka pracuje ve vydavatelství. Do svým 11 let žila v Notting Hillu. Poté byl její otec přeložen do Isleworthu na předměstí Londýna.V 16 letech zazářila ve školní hře TEACHERS, kde ji objevil Oscarem ověnčený scénárista Julian Fellowes.… (více)

Reklama