Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (641)

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Výborná výprava, masky a syrovost! Trošku dusí vražedná stopáž. Tenhle hnus zažít a vrátit se do zpět do dětské duše je takměř nemožné.

plakát

Pád Londýna (2016) 

Vydržel jsem tenhle pro americký patos půl hoďky! Ty efekty při záchraně emerickyho prezidenta byly hodně přes čáru a fyziku! Geralde tady si zklamal! This isn't Sparta! This is madness!

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Proč jen to excelentní dvojkou neskončilo? Pořád dokola nastavovaná kaše, kde každý další díl maže ty předešlé! Uncle Carl's terminated!

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Hm shrnul bych to tak, že na podívání snímku vám stačí trailer, který očividně ucucnul ty nejlepší gagy ve filmu. Jinak takové nijaké jako by se to nemohlo najít ani v komedii ani ve válečném či akčním formátu. Od všeho trochu a dohromady takové nafouknuté nic.

plakát

Bez návratu (1998) 

Drsný béčko 90 let mělo našlápnuto ke 3*.Bohužel absence zásobníků v bambitkách a střelba do cíle ne vzdàlenějšího než 2 skoky komisaře Rexe a nesmrtelný Danny Trejo to srážejí dolů. I když tím duelem Dannyho s Mickeym a popravou 2 buzíků to lehce přidalo na qualitê, still not enough!

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Mňo ten konec byl zase po "Tarrantinovsku" lehce přepálenej! A bacha lidi! V bazénu se nemusí zdechnout jen utopením! Bacha i na jinej element!

plakát

Odpojit (2012) 

Povině zavést předmět gramotnosti na internetu! U starší generace hloupost a stupidita, u mladé zas naivnost a drzost. Všichni chcou to samé! Jen aby je někdo miloval a porozuměl jim! Jen se obávám, že internet není na to ten nejlepší prostředník!

plakát

Joker (2019) 

Joaqin Joker povstal. A to jako psychosomaticky narušené individum, jenž v útrobách zločinu nalezl svůj Asylum. Do této role labilně vyšinutého šáši ho uchvátilo zkažené a na kost shnilé chování Homo sapiens! Výborný výkon Joaqu. Lepčí než bodání spoluobčanů z Vesnice bo poměřování mečů s Maximem a konče incestními choutky na ségru v Římě!

plakát

Suburra (2015) 

Grandiozní hudba vytáhla tento taliánský počin o stupeň výše!

plakát

Hastrman (2018) 

Karel byl dobrý a Simona zmrzlá. Ne věru dobře a koukatelně natočeno a i otylý tesař či farář bravurně ovládá "práci se dřevem".A tak slovanské písně a tradice o hlavu tu připraví i slepice ehm kohouta.