Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Jako film, co  má v názvu "Carnage" teda nic moc. Ale jako rom-com o Eddiem a Venomovi to bylo fajn.

plakát

Dracula - Temný kompas (2020) (epizoda) 

Já opravdu nechápu, co Gatiss s Moffatem šňupali když psali tuhle epizodu.

plakát

Dracula - Pravidla bestie (2020) (epizoda) 

První epizoda zajímavá, vtipná a překvapivě dost krvavá. Ty vizuální efekty mě baví. Akorát bych chtěla vědět, co dělá černoška a asijatka v anglicky mluvícím klášteře v Budapešti roku 1897.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Ďábelský komplex (2018) (epizoda) 

Tahle epizoda mě fakt rozsekala. Vždycky, když už si myslím, že mě AoS nemůže ničím překvapit a ohromit, tak se vytasí s něčím takovým. Iain DeCaestecker snad prodal duši ďáblu, jinak si nedokážu ten herecký talent vysvětlit.

plakát

Be Here Now (2015) 

Letos to bude 6 let, co Andy odešel a já už pomalu přestala doufat, že tenhle film někdy uvidím. Naštěstí situaci nedávno zachránil Netflix. A tak se i my, obyčejní smrtelníci, můžeme konečně podívat na to, na co jsme tak dlouho čekali. I když zatím pouze v angličtině s německými nebo anglickými titulky. Jiné hodnocení než 5* ani nepřichází v úvahu. Asi je to tím, že jsem holt zaujatá, ale Be Here Now je všechno, co jsem doufala že bude. Andyho cesta, konflikt západní a východní medicíny a spousta důležitých životních otázek. A to všechno natočené velice intimně, až jsem měla pocit že to Andy vypráví jenom mě. Pokud se vám naskytne možnost film shlédnout, nenechte si ji ujít.

plakát

Dráček Šikuláček a Méďa Oliver (1983) 

Prvního shlédnutí po více jak patnácti letech jsem se bála. Často se totiž stává, že si filmy z dětství pamatujeme jako něco, čím nikdy nebyly. Takže když jsem se konečně rozhoupala, že se si film pustím, byla jsem připravená na možnost, že mě Šikuláček může po tak dlouhé době zklamat. Nezklamal. Je to krásný příběh o rodině, přátelích a o tom, že občas co chceme my musí jít stranou tomu, co je správné. Kdybych měla jenom vytknout jednu věc, čistě ze sentimentálního hlediska, byl by to dabing. Ten je na DVD jiný než VHS verze, a na to jsem si musela chvíli zvykat. I přes to, je to solidních 5*****.