Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (47)

plakát

Ataque de Pánico! (2009) 

Nechápu jak může někdo dát 5*. Sakra kde je nějakej nápad? Invaze mimozemšťanů a nic víc? Trapnej pokus napodobit Alive in Joburg. Zív, nuda , další.

plakát

Avatar (2009) 

Škoda toho klišé a předvídetelnosti

plakát

Bratři (2009) 

I když už to tu bolo x krát , v tomto podání je to paráda. Emoce jdou nadoraz a herecký výkony jsou brilantní.

plakát

Bronson (2008) 

Hodně zajímavej počin. Hlavně díky Hardymu, kterej zahrál na výbornou a táhne film jako celek. Hvězdičku dolů musím dát za tu animovanou část, která mi tam vůbec nezapadla. Ale scéna v divadle, kde si Bronson povídá se ''sestřičkou'' z blázince, je dokonalá.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Digitál v tom filmu strašně smrdí... digitální krev, digitální lasery, digitální oheň, digitální výbuchy, digitální trosky. Ale jak se může film nelíbit, když na sebe štěká jednu hlášku za druhou Stallone, Willis a Schwarzenegger najednou?

plakát

Frozen (2010) 

Je to asi stejná nuda, jako když jedete výtahem a sledujete, jak pomalu projíždíte patra. Prostě hodinu a půl pozorovat tři lidi (vlastně pak už jen dva) sedící na sedačce ani zábava bejt nemůže. Boredom. Zhruba po hodině jsem už jen kousal láhev s pitím. Btw scéna s uvolněným šroubem už je jen taková perlička idiotismu :)

plakát

Goldfinger (1964) 

Nejlepší Bondovka? Určitě ne. Je těžký film hodnotit po tolika letech, ale připadá mi mezi ostatními spíš průměrný. A to zápletkou i zpracováním. Sean Connery odvádí standardní výkon, naopak potěší postava Goldfingera v podání Gerta Fröbera. Hodně dobrá postava je i němý Oddjob a jeho vrhací klobouk. Moc mě nezaujala ani Bondgirl Pussy Galore, na Fort Knox a na Aston Martin DB5 se ale zapomenout nedá.

plakát

Green Day - 21 Guns (2009) (hudební videoklip) 

Kopírka klipu Surrender od Billy Talent