Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krátkometrážní

Recenze (1 071)

plakát

AC/DC: No Bull (1996) (koncert) 

Monstrózní koncert v narvaném Madridském collosseu při turné k podpoře desky Ballbreaker. Demoliční koule, pekelný zvon, obrovská Rosie, závěrečná kanonáda a skvělá hudba. No prostě mazec koncert.

plakát

Action Jackson (1988) 

Action Jackson je machr. V klidu dohoní ujíždějící taxík a ještě přes něho v pohodě se saltem přeskočí, sem tam ucedí dobrou hlášku, zmlátí pár chlapů a.... a to je asi tak všechno. Navzdory cool názvu zde akce skoro vůbec není a samotný Jackson vystřelí pouze dvakrát, příběh nestojí za řeč a Sharon Stone se zde také moc neohřeje.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Season 1: 80%. Sympatická výplň po mid-season finale druhé řady Agents of S.H.I.E.L.D. Retro stylizace, kontinuálnější děj, mihnuyí se Howling Commandos, výborný James D´Arcy jako Jarvis a hlavně Hayley Atwell. Asi jsem se zamiloval :-) Season 2: 60%. Takové nemastné neslané. V podstatě jsem koukal hlavně kvůli Hayley a D'Arcymu.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Season 1: 65%. Začal jsem koukat až pir mid-season druhé řady, jelikož ohlasy po prvních pár dílech první řady způsobily, že jsem se seriál rozhodl raději vynechat. Až právě konec této řady a začátek druhé a ohlasy, že se to o dost zvedlo mne přesvědčily, ať se do toho dám. Mám rád Marvel Cinematic Universe, takže jsem nechtěl vynechat i připravované seriály. Opravdu jsou asi první 2/3 celkem blbé a hodně béčkové. S příchodem Paxtona se to zvedá a děj už má naštěstí větší kontinuitu, než předešlé samostatné epizody. Finální vtípek s klišé, kdy záporák povstane poté, co si každý myslí, že je mrtvý je super. Season 2: 80% Zatím hodnocení první poloviny. Opět to šlo nahory, je to více vážnější a děj už je kontinuální a celkem zajímavý, že se budu těšít kam zápletka spěje. Propojení s událostmi z Winter Soldier, kdy se dále htaje s Hydrou a přítomnost mimozemšťana z rasy Kree z Guardians of the Galaxy jen více utvrzují můj zájem. Jen tak dál. Tak druhá polovina je za 85%. Naplno už se věnujeme lince o Inhumans, zjistí se, že je tu ještě jeden S.H.I.E.L.D. a ze Skye se stává regulerní akční hrdinka, která tu má celkem dvě celé bojové scény. A Chloe Bennet vypadá čím dál tím líp :-) Finální dvojdíl super a poslední dvě navnazující scény činí čekání na další řadu ještě delší. Season 3: 85% Je to čím dál tím lepší. Samozřejmě je to výplachová zábava, ale pobaví a není úplně blbá a nabízí zajímavé charaktery. Coulson ve finále opět zabil "Help me Obi-Wan Kenobi. You are my only hope." :-D Season 4: 85% Sezóna, která má v podstatě 3 části. první je linka s Ghostriderem, která je skvělá. Je u i úvod do něco jako magie a jiných dimenzí, pak následuje trochu slabší linka s LMD (Live Model Decoy), aby se pak přesunula do virtuální reality s Agents of Hydra, která zas byla skvělá.

plakát

Agenti z podsvětí (1996) (TV film) 

Oproti druhému TV filmu John Woo Blackjacku, je tohle slabší. Chybí tu někdo jako Lundgren a více akčních scén, kterých je zde poskromnu. Navíc rozdíl mezi kinofilmem a filmem pro TV byl v té době, hlavně co se týče obrazu, markantní. A originálním Once A Thief s Chow-Yun Fatem se to inspiuje jen velmi volně a o tom, jak je o dost lepší, se ani zmiňovat nebudu. 4/10

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Season 1:75% Je to celkem pomalé, děj 8 dílů roztažen na 13, takže epidemie postupuje velmi pomalu, a když už se něco začne dít, je konec. Finále v podstatě není žádné. Ale navnadí to. Není zatím podobného seriálu a upíři vypadaji jak z Blade II. Season 2:85% Podstatně lepší, než první sezóna. Děj už konečně je ve fázi, kdy je nákaza značně rožšířená. Je zde více akce a flashbacky do minulosti některých postav. Dokonce se podíváme i do římského colossea na gladiátorské zápasy :-). Tady už nuda nebyla a těším se na další sérii. Ta už i bude mít místo 13 dílů jen 10, tak snad i děj bude ještě hustší. Season 3:85%Třetí série přinesla nejen pouze už 10 epizod, což bylo dobré rozhodnutí, tak i nové úvodní titulky. Jinak děj už je ve fázi, kdylidstvo ustupuje a strigoi získávají převahu. Konec série pak chvíli vypadá štastně, ale nakonec jde vše do kytek a lidstvo asi čekají temné dny. Čtvrtá séie bude poslední a patrně i hodně jiná, jelikož svět už není co býval. Season 4:78% A přeci je celkem happy-end

plakát

A Horrible Way to Die (2010) 

V některých scénách je ta ruční kamera až moc roztřesená nebo tripová (lens flare efekty vánočních světýlek), ale jinak to má překvapivě dusnou atmosféru díky soundtracku složenému hlavně z ambientních ruchů a překvapivou pointu na závěr. 7/10

plakát

Airwolf (1987) (seriál) 

Bez původních představitelů to už není ono a díky snížení rozpočtu už i ty letecké souboje nestojí za nic.

plakát

Airwolf (1984) (seriál) 

Vrtulník rulez, nakopal by zadek i KITTovi z Knight Ridera. Samozřejmě nesmím zapomenout na úvodní znělku s hudbou od českého rodáka Jana Hammera.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Je to až moc slzopudné, navíc ten appendix v podobě o 2000 let později ja dost mimo. Ale Teddy je super.