Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (365)

plakát

Bathory (2008) odpad!

Bez děje, bez nápadu, strašlivě levné scenérie, kostýmy vyprané pravděpodobně v Tixu, strašlivý Mádl s Polívkou, odporné "bitevní" scény a nezachránil to ani Turzo v podání Karla Rodena... A takhle bych mohl pokračovat na několik A4, popravdě kdyby mě na ten film nevytáhla přítelkyně tak po úvodní půlhodince odejdu zhnusen z kina a třeba mu dám i jednu hvězdu. Holt k tomu aby člověk natočil kvalitní film není nejdůležitější rozpočet, jak si asi myslel pan Jakubisko, ale chce to nápad, trochu toho děje a umět to prodat. Pro mě jednoznačně nejhorší "áčkový" film roku, ke kterému můžu říci jen jedno - ODPAD!

plakát

Batman a Robin (1997) odpad!

Víc gay batman už asi opravdu být nemůže.

plakát

Batman navždy (1995) odpad!

Zbraně s neonovými zásobníky. Strašlivě přelétavá kamera. Nesmyslné vtipy. Ještě, že jsem byl malý když jsem to poprvé viděl... 2.75/10

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Neumíte točit filmy? Nevadí, stačí když se celý děj bude odehrávat v noci! Neumíte používat kameru? Nevadí, stačí když budete dělat maximálně dvousekundové záběry a ve střižně z toho něco vypadne. Nemáte příběh? Nevadí! Stačí zavolat Zacka Snydera... P.S. Film v žádném případě není TEMNÝ, ale je k*rva TMAVÝ!!!

plakát

Battle Royale (2000) 

Japonci prostě NEUMÍ hrát. Ještě, že existuje alespoň animé... Kdyby to alespoň bylo trochu vtipné, ale přišlo mi, že všechno bylo brané strašně váže. Nebo kdyby tam to cupování lidí aspoň přeháněli, ale tam prostě někoho zastřelili tak lehl mrtvý k zemi, sem tam tekla pravda nějaká krev, ale ne "vtipně". Na to jak to všichni opěvují velké zklamání.

plakát

Bažináč (2019) (seriál) 

Strašná. Nuda.

plakát

Bídníci (2012) 

Skoro tak dobré jako Je třeba zabít Davida. Jdu si postavit nějakou tu barikádu, teda až dobrečím...

plakát

Birdman (2014) 

Zatím nejlepší letošní film. Nápad s jedním záběrem naprosto super. Herecké výkony na špičkové úrovni.

plakát

Bitevní loď (2012) odpad!

Popcornová *** pro dvanáctileté kluky... Po krátké úvaze měním na odpad.