Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Mathieu Amalric (herec / režisér / scenárista)

25.12.2008

168 cm měřící francouzský herec a režisér Mathieu Amalric se narodil 25. října 1965 v Hauta-de-Seine ve Francii. Jeho matka Nicole Zand (literární kritička pro Le Monde) původně pocházela z Polska, přímo z vesnice, kde se narodil Roman Polanski, ale z Polska odešli ještě před 2. světovou válkou, otec Jacques Amalric psal… (více)

Sean Patrick Flanery (herec / scenárista / režisér)

05.10.2008

Sean Patrick Flanery se narodil 11. října 1965 v Lake Charles v americké Louisianě, ale s rodiči se později přestěhoval do Houstonu. Jeho otec Paul byl vlastníkem firmy prodávající zdravotnické vybavení a matka Geannie realitní agentkou. Rodiče se rozvedli, když bylo Seanovi 16 let, má sestru Shannon a nevlastní sestru Meghan.… (více)

Charlie Hunnam (herec)

06.07.2008

Charles Matthew Hunnam se narodil 10. dubna 1980 v Newcastlu (Anglie) jako druhý nejstarší ze čtyř synů. Jako dítě si oblíbil baseball a fotbal, které rád hraje dodnes. Jeho oblíbenými herci jsou Daniel Day-Lewis a Sean Penn.V televizi se poprvé objevil v 16 letech, a to v seriálu BYKER GROVE, kde si zahrál ve třech epizodách… (více)

Reklama