Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (57)

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

První série byla jednoznačně nejlepší, ale další postupně slábly a slábly. Ale Mulder a Sculyová jsou prostě machři a musím dát 5*.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Zná někdo nějakou lepší komedii než je Ali G??? Já teda ne! Pro někoho tu může být naprostá blbost, pro někoho (jako třeba pro mě) je to prostě bomba. Sacha Baron Cohen v nezapomenutelné roli.

plakát

Americký gangster (2007) 

Denzel Washington + Russell Crowe = nejlepší thriller roku 2007. To co jsem viděl bylo něco neskutečného. Skvělá režie, herecké výkony prostě všechno. Jediné co filmu chybí jsou ty Zlaté sošky.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Podle mě jeden z nejlepších českých seriálů, který snad musel vidět každý. Seriál byl, je a bude sledován. A navíc skvělé obsazení.

plakát

Armageddon (1998) 

Někteří Armageddon shazují a někteří ho vyzdvihují. Mě osobně se velmi líbil. Dalo by se mu leccos vytknout, ale já k tomu prostě nemám důvod. Ve filmu se sešlo mnoho hvězd hollywoodského plátna, který filmu dodali tu pravou jiskru. Já musím dát 5*.

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Komedie pro děti, u které se pobaví nejen oni, ale i ledajaký dospělý. Mě se nejvíce líbíl Lubomír Lipský st. a Tomáš Holý. Nezapomentulná hláška "Posázaví, podle vzoru stavení, Jouzo" a samozřejmě písničky, bez kterých by film možná nebyl takový jaký je.

plakát

Auta (2006) 

Bravo. Bravo. A ještě jednou Bravo. Tenhle film nemá snad jedinou chybičku. A ten konec je prostě nepopsatelný. Jeden z nejlepších animáků co sem viděl. Nejlepší postava: Burák.

plakát

Bílé peklo (2001) 

Tak tento film byla naprostá pohádka. To bylo něco neuvěřitelného, prostě skvělý herecký výkon Bernharda Bettermanna. Já německé filmy zrovna nemusím, ale tento byl jeden z nejlepší co sem viděl. Film trval 2 a půl hodiny, ale ty uteklty jak voda. Prostě film byl parádní. Jediné co mi tak trochu vadilo byl ten konec, to mi připadalo jako by konec natočil nějaký americký režisér co se specializuje na romantické filmy.

plakát

Da Ali G Show (2003) (seriál) 

Sacha Baron Cohen je prostě borec!! Nemám co bych více dodal.5*