Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Ulovit miliardáře (2009) odpad!

že se mi to všechno jenom zdálo, že tohle přece není možný?!

plakát

Super Size Me (2004) 

Výborné a jednoduché téma. Zábavný dokument, u kterého se mi dělalo špatně od první Mc snídaně po poslední Mc supersize večeři. Mc Donaldí marketing zaměřený už na malé děti- to je špína a hnus!

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Tak tohle mě překvapilo, jak to bylo slabý.. Herecké výkony na úrovni pornofilmu ve scénách, kde se ne*uká. Scénář chvílema až dementní. Zdejší srovnání se Sedm- no comment..Pokud někdo nevidí rozdíl, tak mu není pomoci.. Ta jedna hvězda je za to, kolik to rejžovi a producentovi vydělalo, to je až neuvěřitelné..

plakát

Lásky, touhy a lži (2010) 

Docela jsem se v tom ztrácel. Všichni mi připadali dost podobní, měli podobné osudy (otěhotnění v 15-18 letech, děti, rozvody, nová manželství, chlast, nezaměstnanost, málo peněz) a jejich děti to samý dokolečka. Takový australský časosběrný Gummo..

plakát

Polytechnika (2009) 

Já myslím, že takto se lidé, kteří jsou tváří v tvář smrti nechovají. Aby v podstatě nikdo nekřičel, nehroutil se, neprosil o život, dokonce s násilníkem poměrně v klidu diskutoval o tom zda je či není feministka.. A ten chlapec, co tu hrůzu prožil nakonec jede domů, navečeří se a spáchá sebevraždu? Věřil bych, že spáchá sebevraždu za nějaký čas, až mu vše dojde a má výčitky svědomí že třeba víc nepomohl, ale bezprostředně poté? Ač je film pěkně natočený , je v něm spousta zbytečných klišé a dialogů a nelogičností. Já tomu prostě nevěřil - Elephant je pro mě jednička..

plakát

Děvče ze sirkárny (1990) 

Tak si pořád říkám,jestli je ta Kati hezká, nebo ne...Nevím...Ale každopádně je to bezvadná žába...

plakát

Happy (2008) 

Takovou holku do nepohody tak potkat..ale je jich pomálu..

plakát

Aaltra (2004) 

...a kvůli takovým nemám vozíčkáře rád

plakát

Wrestler (2008) 

ale stejně jsem ten wrestling pořád nepochopil..

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) 

mám v poslední době pocit, že se spousta lidí jde do televize předvést a hlavně vyplakat.Trochu uvolnit emoce a možná z toho i něco kápne.. Hlášky typu: "výměna manželek nám zachránila vztah" "tak já to teda zkusím,ale moc si od toho neslibuju" "mamino" "taťko" jsou nezapomenutelné.