Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (391)

plakát

About Love (2005) 

Je hezke videt neco hezke. A to myslim tento film splnuje dokonale.

plakát

Absurdistán (2006) odpad!

Opravdu takove komedie ne. Kde byl ftip a kde sranda. Doslova idiotská komedie.

plakát

...a bude hůř (2007) 

Škoda pro ty co nečetli knihu. Nemají z toho filmu ani polovinu co ti, kteří se ponořily do temné četby a vyčkali dočtení a až po té shlédnutí snímku. Opravdu škoda těch souvislostí, které divák nepochopí. Ale zase tento film není pro každého a kdo chce z něho něco mít. První šáhne po knize.

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Jako začáteční pokus to bylo dobré ale po čase už toho bylo moc. Myslím, že kdyby se to nevysílalo tak často, tak by se to i déle udrželo.

plakát

Agenti nula nula (2004) 

Proc jenom tak spatny film muze dostat celou hvezdu. Odpoved je jednoducha. Opravdu ale opravdu krasne slecny a bylo jich moooc.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Neda se hodnitit jinak nez dvema hvezdama, protoze jako komedie bez poradnych ftipu, spise jsem to bral jako romantiku, kdyz se zamerite jen na vztah mezi Lucy a Amy je to neco zvlastniho a pekneho, ktere dela film zajimavym.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

Proč se nepodivat a nepobavit, kdyz vypnete, delate u toho vic veci, pojite a napojite. Idealni jako kulisa.

plakát

Aienji (2003) 

Cim to, ze se takove filmy netoci v Evrope nebo v Americe, cim to, ze asiate maji takovy cit pro detail, pro dokonalost, pro vciteni se, pro hudbu a jeste k tomu, kdyz se to zkloubi dohromady, vznikne z toho opravdu nadherne dilo. Prekrasny pribeh dvou mladich lidi, celkovy dojem zalozen na nadhernych, jednoduchych, vsednich ale pri tom krasnych obrazech. Nadhera

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tento serial bych poustel vsem IT technikum po republice aby se neco noveho priucili. A vykonnost prace byla efektivni. Jinak britsky vytribeny humor to je proste klasika, kterou nikdy nepohrdnu. Skoda jen ze je zatim jen 6 dilu. Cekam na dalsi dilecky jak na smilovani bozi.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Justin zahral dobre ale nejak filmu chybel poradny naboj.