Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Rodinný
  • Thriller

Recenze (25)

plakát

První znamení: Přichází satan! (2024) 

Tak to byl hodně luxusní Prequel. Krásně to napojili na původní Omena z roku 1976 s Gregory Peckem. Opravdu hodně povedený. Možná by mohli klidně natočit další Prequel. Konec byl hodně luxusní zakončení.

plakát

Neverknock (2017) (TV film) 

Velmi slušný vraždící démon. Na béčko hodně povedený horor.

plakát

M3GAN (2022) 

Za mně hodně povedený film s panenkou. Začínající herečka Amie Donald ztvárnila roli M3gan naprosto dokonale. Těším se až v roce 2025 vyjde druhý díl. A budu doufat že M3gan opět ztvární herečka Amie Donald. Hodně mně v té roli zaujala.

plakát

Terrifier 2 (2022) 

Tak to byl totální masakr. Kam se hrabe Saw. Sice mi ty brutality přijdou hodně přehnaný. Ale tohle je snad nejlepší horor roku 2022 i s prvním dílem.

plakát

The Unspoken (2015) 

Tak to bylo snad ještě lepší než Insidious. Plus herečka Jodelle Ferland která se mi líbila ve filmu Případ Č. 39. Dobry horor. Závěr s těma třema zmrdama byl luxusní. Rád skouknu znova.

plakát

Backstabbed (2016) (TV film) 

Za mně hodně povedený thriller

plakát

Sirotek: První oběť (2022) 

Jak sem předpokladal. Tenhle režiser nezklamal. Tenhle díl sice první nepřekonal. Ale za mně hodně velká spokojenost. Herečka Isabella Fuhrman si po 13 letech zopakovala svojí životní roli. A tady nezklamala.

plakát

Braid (2018) 

No tak to bylo slušné psycho. Tři kamarádky které to neměli v hlavě v pořádku. Dost sem se pobavil. Herečka Madeline Brewer zahrála roli psychopata na výtečnou. V hororu Separation byla taky dobrá. Všechny tři hrdinky byli luxusní.

plakát

Orphan (2009) 

Tenhle luxusní thiller je uplna pecka. Herci vynikajicí. Napínavý až do konce. Tenhle film sem vždycky žral.  Isabelle Fuhrman si díky této jediné roli která jí nejvíc proslavila získala celou řadu fanoušků. Těším se na druhého Sirotka První obět. Už se nemůžu dočkat. Tenhle díl si ještě rád zopakuji.

plakát

The Novice (2021) 

Před chvilkou se skouknul horor The Last Thing Mary Saw ve kterém hrála Isabelle Fuhrman. Tak tady předvedla ještě lepší výkon. Trochu se pro svojí roli inspirovala filmem Černá labut.