Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Z mého pohledu pravděpodobně nejlepší seriál všech dob! Škoda jen, že skončil u osmé série... Styl Červeného trpaslíka je mi blízký a považuju ho jednoduše za geniální!

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

〈monty_python〉 〈vysíleně〉It's ...〈/vysíleně〉 〈znělka attrib="šílená animace" 〉 ... 〈/znělka〉 〈skeče 〉 ... 〈/skeče〉 〈/monty_python〉

Black Books

Black Books (2000)

Po soustavném a velice namáhavém sledování musím opravit své původní hodnocení... Britský humor se zkrátka nezapře a těch 5* si zaslouží.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Proč je kruci jen 6 dílů? EDIT: Už jsou 4 série. Postupný vývoj je docela znát, seriál se značně proměnil. Z původní velice komorně situované herecké etudy několika málo herců se trochu přibralo ve všech směrech. Nové postavy, nové prostory, nové zápletky, atd. Místy se sice až moc tlačí na pilu, ale pořád je to dobrá zábava.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Zajímavá, vtipná a hlavně celkově lehce šílená jízda. Skvělé herecké obsazení a tomu odpovídající vynikající herecké výkony. Zejména Ethan Suplee, coby mírně pomalý Randy, je naprosto dokonalý. EDIT: CZ dabing je zhůvěřilost nejhrubšího zrna, autoři by zasloužili obřadně rozčtvrtit.

Futurama

Futurama (1999)

Lepší než Simpsonovi? Z mého pohledu ano! Nevím proč, ale je to tak... Pravděpodobně je to díky mému kladnému vztahu ke sci-fi a humoru. Vynikající animovaný seriál...