Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (162)

plakát

Ochránce - Ahoj tati (2021) (epizoda) 

Někdy stačí jenom pochopit. Ale jak, když se v uspěchaný době vzdálenosti mezi lidma zvětšujou. Scénář, režie, kamera, herci - vše na výbornou.

plakát

Jako letní sníh (2021) 

Je snadné sklouznout v životopisném filmu k nudnému lineárnímu vyprávění, které jen postupně líčí nejdůležitější životní momenty a uspává diváka, ale to se v tomto případě především díky skvěle vygradované lince Komenského a Rembrandta nestalo. Tohle je "škola hrou" v praxi. Po všech stránkách opravdu povedené.

plakát

Vlastníci (2019) 

Takhle skvěle vykreslit současnost a prakticky v jedný místnosti! Vůbec nevadí, že je to vlastně divadelní hra. Obával jsem se, že se budu nudit, ale emoce tu jednu lokaci bohatě vyvážily. Na hercích je, myslím, znát, jak jsou rádi, že mají co hrát. A hrajou skvěle. Ale komedie? Spíš smutná srážka s realitou!

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Taková hravost a nadsázka se u nás jen tak nevidí. Konečně seriál, u kterého se těším na další díly. Velmi mě to baví. A myslím, že si to užívali i herci.

plakát

Česká soda (1998) 

Po zhlédnutí Pečeného sněhuláka bych chtěl dát Sodě rovnou šest hvězdiček.

plakát

Trhák (1980) 

Málokdy se u filmu směju nahlas, ale tohle je ten případ. Nechápu, jak tuhle šílenost dokázali tvůrci protlačit k realizaci. Dneska by se už vůbec nechytali. Smekám a děkuji!

plakát

Máma (2013) (seriál) 

Je to návykové a s dalšími epizodami ostřejší a ostřejší. * Po sedmém dílu se nemůžu dočkat dalšího. Ano, není to žádná revoluce, ale je to velmi zábavný sitcom. Zejména Anna Faris a Allison Janney jsou neodolatelné. Doporučuju!

plakát

Příběhy slavných (2000) (seriál) 

Hodnotím díl o Vlastovi Burianovi. Myslím, že takhle má vypadat poctivý dokument. Obsah je ale dost smutný. S tím však tvůrci nic nenadělají:-)

plakát

Anton Špelec, ostrostřelec (1932) 

Dlouho jsem se tak nezasmál. Prostě skvělé... Když si člověk představí, že tahle komedie vznikla jen 6 let poté, co Buster Keaton natočil Friga na mašině.