Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Projekt Adam (2022) 

Scenar, herci, triky ... hrozny, laciny.

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) odpad!

Asi to nejdebilnejsi co jsem videl za poslednich par let.

plakát

Sněhulák (2017) odpad!

Devastace knižní předlohy ... nepouštět, nekoukat ... přečíst.

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Nekoukatelné. Z původního seriálu si to nevzalo nic dobrého a vše co bylo dřív špatně je tu vynásobeno stokrát. Komu se líbí tento čtyřdílný přídavek nemohl nikdy ocenit co bylo dřív tak dobré. Už nikdy víc, vymazat z paměti.

plakát

Životní šance (2013) 

Dá se to viděl, je to docela zábavné, milé, někdy trochu hloupé a hlavní hrdina je mnohem větší fešák než Paul Potts .. je to ale hlavně trochu zbytečných 90 minut, stačí si totiž pustit na youtube originální vystoupení pana Pottse a v těch pár minutách je mnohem víc.

plakát

Dr. Ludsky (2011) (seriál) 

Parodie na doktora House je podle mě lepší než originál, i když asi budu jediný kdo si to myslí:) House je sice určitě provedením kvalitnější, ale mě nikdy moc za srdce nevzal a spíše nudil, tohle je sice pitomina, ale zábavná. Jinak dobře, že je předabovaný, vysílají ho totiž na České televizi.

plakát

Kauzy podle Kate (2011) (seriál) 

Sarah Shani je bezpochyby krásná a sympatická a čekal bych, že se zvládnu koukat na všechno, v čem bude hrát. Ovšem Fairly Legal je jak Ally Mcbeal (jen s tím rozdílem, že C. Flockhart mě osobně přijde hrozná), všichni jsou podivní, hlavní postavy nudný a protivný (i ty kladný), případy jsou ujetý a my jsme neustále moralizováni hromadou žvástů, který každý zná, ovšem v seriálu je slyší všichni poprvé. I proto je děj vždy tak předvídatelný.

plakát

Moje krásná učitelka (2011) 

Hodně pohodový snímek do nepohody o tom, jak Viktor Navorski (Terminál-2004) potká Erin Brockovich (Erin Brockovich-2000). Jedná se o nenáročný příběh setkání dvou lidí, kterým jsem to opravdu přál. T. Hanks a J. Roberts jsou přesně ti dva, se kterými jsem rád strávil hodinu a půl v normálním světě „(ne)obyčejných lidí“. Rozhodně jsem si to nepustil naposledy.

plakát

Správci osudu (2011) 

Možná dobrý námět pro film, ale provedení už je horší. Co je špatné především, je scénář. Příběh o lidech, co spolu měli být, ale tajemní andělé je v zájmu vyšších zájmů rozdělí, oni ale prokážou, že láska hory přenáší a všem to natřou. Určitě i více fantazie a neznáma by neškodilo. Minipříběh černého „hodného“ anděla je taky sám o sobě úděsný, navíc nás opět všechny poučí o nenapsaném osudu a kráse ducha. V tomto podání je to fraška. Nejhorší pasáž filmu pro mě byl souhrn lidských dějin, do několika etap z úst vrchního agentoanděla. Toto poslání bylo zřejmě určeno fakt tupým hlavám a dějepisným analfabetům.