Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Deníček (9)

Současné důvody:

Zdravím vás. Vy co mě máte v oblíbení, možná si říkáte, že teď už moc často filmy nehodnotím, a píšu komentáře k filmům, které jsem už kdysi ohodnotil. Tato situace má dva důvody:

1) Současně se věnuji mému animovanému filmu, na kterém stále pracuji, dělám, a předělávám různé záběry. Některé záběry jsem totiž začal dělat i ve svých 15 letech, což je dlouhá doba, tudíž si šlo všimnout, že kvalita některých scén byla úplně na prd. Proto jsem většinu takových scén smazal, a pokud vím, tak tam z tohoto věku jsou asi pouze dvě scény. 

 

2) Současně se věnuji hudbě. Moji prarodiče mají u sebe velkou sbírku gramofonových desek (typů LP, a SP), a gramofon už nevlastní. a tudíž mi bylo líto, že tam ta sbírka jen tak leží ve skříni. A jelikož se teď mí prarodiče věnují hudbě která je na YouTube, objevila se ve mě velká touha koupit si vlastní gramofon. Tak jsem si ho nakonec přeci jen koupil. Od prarodičů jsem si několik desek půjčil (Poté co můj děda slyšel můj gramofon, dostal chuť si taky nějáký pořídit. Ale nejlépe stejného typu. Protože půjčovat si desky s tím, že každý má úplně jiný gramofon, není dobrý nápad. Tím, že pokaždé na desce jede jiná přenoska, může desce uškodit, protože si nezvykne na jednu jehlu). Samozřejmě, musel jsem si koupit i nějáké vlastní (Rád poslouchám Queen, Rammstein, Michaela Jacksona, Mark Ryder a Phil Davies, Depeche Mode). A všiml jsem si, že mi všechny písničky jedou o trošku rychleji než v originále (tím myslím, že zvuk byl o trošičku tenčí. V hudební odborníci tomu říkají pitch. Byl vyšší o 0,5.). A víte co? Mě se to s tím trošičku tenčím zvukem líbí více. Ale třeba taková píseň Never Gonna Give you Up od Ricka Astleyho už dobře při ztenčení nezní. Mě to nevadí, takový gramofon si nechám. Je mi to příjemné pro poslech. Pravidelně však musím měnit jehlu (měním jí co tři měsíce). Své desky poslouchám vždy u vytváření mého animáku, a nebo u jídla, záleží jak kdy.

Něco chceš udělat, a pak se ti do toho nechce.

Ach jo. Právě chystám nový animovaný film, a chci aby měl minimálně 60 minut. A to Medvídek Ožrala, který chci mít hotový na konci příštího roku. Půjde o komedii s prvky sci-fi o Medvídkovi, který je nadržený, rád pije alkohol, a jeho snem je stát se superhrdinou. Menší inspiraci jsem čerpal ve filmu Bláznivá střela, a taky bych rád zmínil, že postavička Medvídka paroduje malého medvěda z mého oblíbeného seriálu, pojďte pane budeme si hrát. Ono vlastně celý tento film měl být parodií na jiné filmy. Ale nakonec jsem celý scénář musel přepsat, protože mi přišel až moc stupidní. A tady nastává největší problém. Výroba filmu. Celý animák bude animován ručně na složky a barven akrylovými barvami. Zpočátku to byla sranda. Ale dále to už taková sranda není. Protože musíte furt kreslit jedno a to samé jen s kapku jiný pohybem, a ke všemu musíte pracovat, a pak vám na nějáký animák nezbyde čas, a vy jste pouze vděční, když nějaký ten volný čas máte. Jako přiznám se, ta animace není žádný převrat. Mám naplánované i další díly, ale na ty chci našetřit nějáké ty peníze, aby to vypadalo už jako dobře naanimovaný film, a ne jako amatérština co někdo našel na YouTube. Ale každý musí nějak začít. 

Něco chceš udělat, a pak se ti do toho nechce.

2023

Vše nejlepší do nového roku!!! Hlavně zdraví, štěstí a pohody!

Komiksový Sonic je kopie série Tranceři??? (Trancers)

Je to nějáká ta minutka od doby, co jsem zveřejnil komentář k Sonicovi, kde hraje Jim Carrey. Přitom jsem přemýšlel na svou oblíbenou akční sérii, Tranceři. Už dlouhou dobou vidím jakési podobizny mezi komiksovým Sonicem a sérii Trancers. A nejspíš.... JE KOMIKSOVÝ SONIC KOPIE. Z počátku jsem si myslel, že to je jen malá náhoda, ale není. Dám vám tu pár porovnání, ze série Trancers, a komiksového Sonica Archie.

SPOILERY!!!

Trancers III: Jack Deth si spokojeně žije se svou ženou Leenou. Zničehonic ho ale vyruší cyborg shark, který Jacka donutí odcestovat do časové doby, odkud přišel, aby zneškodnil pár Trancerů, a navíc, měl změnit budoucnost, a svým odcestováním z minulosti, i budoucnost. Když se Jack Deth vrátí, o pár let později, Leena už je dávno s někým jiným, ale stále si Jacka pamatuje...

Sonic Archie 166, mobius 25 years later (Tento komiks je propleten se spousty jinými komiksy o Sonicovi, s druhovým názvem 25 years later, nebo 30 years later.): Sonic si spokojeně žije se svou ženou Sally. Zničehonic je ale povolán zpátky odcestovat do různých časových období, aby změnil pár událostí, a taky svým odcestováním změnil budoucnot. Když se Sonic vrátí o pár let později, Sally už je dávno s někým jiným, ale stále si Sonica pamatuje.

Trancers (1984): Jack Deth má možnost být na omezenou dobu rychlejší než ostatní. V tu dobu má na ruce hodinky.

Sonic (Prakticky ve všech videohrách): Sonic má možnost být v čase rychlejší než ostatní. Když stojí na místě, v ruce má hodinky a dívá se na ně. 

Trancers: Jack je také nazýván jako "Elite Cop"

Sonicův podobný tvor z jiného vesmíru: Zonic je také nazýván jako "Elite Zone Cop" (Myslel bych si, že je to náhoda, ale zde můžete vidět fotku, kde je Zonic, a Jack na obalu Trancers)

 

Mohl bych pokračovat do nekonečna. V dalším příspěvku spatříte další srovnání. Kdyby tu byla jen jedna společná věc, myslel bych si, že vše je náhoda. Bohužel tu je mezi Sonicem a Trancery tolik podobných věcí, že si myslím, že Sonic je kopie.

 

První Tranceři: 1984

První Sonicovo objevení ve hře: 1991

Nemyslím si, že film Ježek Sonic (2020) nebo některé jiné seriály se Sonicem, jsou kopie. Ale myslím si, že komiksový Sonic ano.

Komiksový Sonic je kopie série Tranceři??? (Trancers)

Moje nejoblíbenější filmy: 10 je podle mě málo, tak tu dávám 25 nejoblíbenějších filmů (Nejsou seřazeny od nejvíce nejoblíbenějšího po nejméně nejoblíbenějšího):


Interstellar (2014)
Americký Pop (1981)
Tranceři III (1992, Trancers III)
Blade Runner (1982)
Vrána (1994)
Hádej, kdo příjde na večeři (1967)
Rambo II (1985)
Smrtonosná Past (1988)
Ben (1972)
Ztracený Svět: Jurský Park (1997)
Sám doma 2 (1992)
Vetřelci (1986)
Terminátor 2 (1991)
Medvěd (1988)
Robot Jox (1989)
Kdo hulí, ten umí (2001)
Forrest Gump (1994)
Asterix (Kleopatra a 12 úkolů)
Vánoční Koleda (2009)
Oheň a Led (1983)

Sloní muž (1980)

2001: Vesmírná odysea (1968)

Bláznivá Střela 33 a 1/3: Poslední trapas (1994)

Policejní Akademie (Neumím se rozhodnout mezi třetím a čtvrtým dílem)

Kráčející skála (1973)

 

 

Také jsou u mě hodně oblíbené filmy s Van Dammem. Konkrétně Lví Srdce, nebo Double Team.

Moje nejoblíbenější filmy: 10 je podle mě málo, tak tu dávám 25 nejoblíbenějších filmů (Nejsou seřazeny od nejvíce nejoblíbenějšího po nejméně nejoblíbenějšího):

Nedávno jsem viděl tento film, který mě přesvědčil o tom, že je to nejlepší film roku 2016

Originální a super film

Nedávno jsem viděl tento film, který mě přesvědčil o tom, že je to nejlepší film roku 2016

Moje slabě oblíbené, a nebo nenáviděné díly Mistra Loutkáře

Mistr Loutkář 9: Osa zla

Mistr Loutkář 10: Osa stoupá

Mistr Loutkář 11: Osa terminována.

Originální názvy:

Puppet Master Axis of evil

Puppet master Axis Rising

Puppet master Axis termination

Moje slabě oblíbené, a nebo nenáviděné díly Mistra Loutkáře

Moje tři nejoblíbenější díly loutkáře

 

Mistr Loutkář 2

Mistr Loutkář 3: Toulonova pomsta

Mistr Loutkář 5: Poslední Kapitola

Moje tři nejoblíbenější díly loutkáře