Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Poslední recenze (528)

plakát

Lindemann: Ach so gern (2019) (hudební videoklip) odpad!

Kdybych měl hodnotit " One shot " verzi, tak dám 5*, protože je naprosto luxusní, vidět Lindemanna trpět. Ta plná verze mi ale nic neříká, a příjde mi taková, no.... Nevím.

plakát

Mezi živly (2023) 

Byl to sice výborný film, ale oproti filmu " Proměna " je tohle neskutečně nadhodnocené. Animace se mi líbí, i ten nápad, tempo je sice rychlé, ale prostě už jde vidět, že americká kinematografie postupně upadá, a netýká se to jen Marvelu. Tenhle film je prostě výborný, ale není mistrovský, jako např. Coco, Luca, Toy Story 2, a mnoho dalších....

plakát

Monty Python a Svatý Grál (1975) 

VIDĚNO V KINĚ 18.3.2024 S ČESKÝMI TITULKY. POZOR! MOŽNÉ SPOILERY. Přemýšlím, jestli z tohoto filmu budu mít hezké vtipné sny, a nebo totální noční můry. V tomhle filmu je doslova všechno. Bombardování dobytkem, vražedný bílý králík, animované potvůrky, sexychtivé sestřičky, nepochopitelný čarodějný dědek, rytíři říkající ,, ŇY!" a.... Policie. Ona se mi do hlavy asi nejvíce zafixovala scéna se zničenou svatbou, scéna s nezastavitelným černým rytířem, a... Scéna s nebezpečným mostem. I když Život Briana je sice lepší film, než tenhle, tak jen opravdu o trošku. Tohle byla mistrovská komedie, prostě naprosto boží film. Smál jsem se, a nebyl jsem v sále jediný. To něco svědčí o tom, že tohle je opravdu mistrovská komedie. Akorát jsem byl velice nervózní, když jsem měl pocit, že film by už měl skončit, a skončil v nesprávnou dobu. Sice to byl vtipný, ale přece jen provokativní konec. Nechci to tady moc odhalovat, co se stalo. Ale vzhledem k věcem, které jsem tu vyjmenovával, vás to asi napadne, co se stalo v závěru filmu. Co bych rád podotkl, tak mám takový pocit, že tenhle film má takový Asterixovský háv. Pusťte si to sami, a pochopíte.

Poslední hodnocení (1 516)

Lindemann: Ach so gern (2019) (hudební videoklip)

odpad! 22.04.2024

Till Lindemann: Zunge (2023) (hudební videoklip)

22.04.2024

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009)

21.04.2024

Městečko South Park - Umučení Žida (2004) (epizoda) (S08E03)

21.04.2024

Gumballův úžasný svět (2011) (seriál)

13.04.2024

Lokomotiva Tomáš (1984) (seriál)

10.04.2024

Vymítač ďábla (1973)

08.04.2024

Příhody dráčka Soptíka (1975) (seriál)

03.04.2024

Ježíš Nazaretský (1977) (TV film)

02.04.2024

Reklama

Poslední deníček (9)

Současné důvody:

Zdravím vás. Vy co mě máte v oblíbení, možná si říkáte, že teď už moc často filmy nehodnotím, a píšu komentáře k filmům, které jsem už kdysi ohodnotil. Tato situace má dva důvody:

1) Současně se věnuji mému animovanému filmu, na kterém stále pracuji, dělám, a předělávám různé záběry. Některé záběry jsem totiž začal dělat i ve svých 15 letech, což je dlouhá doba, tudíž si šlo všimnout, že kvalita některých scén byla úplně na prd. Proto jsem většinu takových scén smazal, a pokud vím, tak tam z tohoto věku jsou asi pouze dvě scény. 

 

2) Současně se věnuji hudbě. Moji prarodiče mají u sebe velkou sbírku gramofonových desek (typů LP, a SP), a gramofon už nevlastní. a tudíž mi bylo líto, že tam ta sbírka jen tak leží ve skříni. A jelikož se teď mí prarodiče věnují hudbě která je na YouTube, objevila se ve mě velká touha koupit si vlastní gramofon. Tak jsem si ho nakonec přeci jen koupil. Od prarodičů jsem si několik desek půjčil (Poté co můj děda slyšel můj gramofon, dostal chuť si taky nějáký pořídit. Ale nejlépe stejného typu. Protože půjčovat si desky s tím, že každý má úplně jiný gramofon, není dobrý nápad. Tím, že pokaždé na desce jede jiná přenoska, může desce uškodit, protože si nezvykne na jednu jehlu). Samozřejmě, musel jsem si koupit i nějáké vlastní (Rád poslouchám Queen, Rammstein, Michaela Jacksona, Mark Ryder a Phil Davies, Depeche Mode). A všiml jsem si, že mi všechny písničky jedou o trošku rychleji než v originále (tím myslím, že zvuk byl o trošičku tenčí. V hudební odborníci tomu říkají pitch. Byl vyšší o 0,5.). A víte co? Mě se to s tím trošičku tenčím zvukem líbí více. Ale třeba taková píseň Never Gonna Give you Up od Ricka Astleyho už dobře při ztenčení nezní. Mě to nevadí, takový gramofon si nechám. Je mi to příjemné pro poslech. Pravidelně však musím měnit jehlu (měním jí co tři měsíce). Své desky poslouchám vždy u vytváření mého animáku, a nebo u jídla, záleží jak kdy.