Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (299)

plakát

Holy Motors (2012) 

Vážně rád bych tam nasolil pět, neb to byla paráda parád, ale těch posledních 30 min. či tak je takový vopruz. A pokud se podílel Neil Hannon na tom (Kylie) cajdáku je to jenom důkaz, že každý velký umělec jednou padne na hubu.

plakát

Lore (2012) 

Příběh o lidské hlouposti a strachu, a to v nejširším slova smyslu, stejně tak jako láska a černá, co je i bílá a tak nějak naopak a tak nějak atd. Pravdu dí jeden komentář, neb Nele Trebs je famózní, Saskia Rosendahl se nedá zahanbiti, v hakenkreuzu svorni (nebrat jako propagaci fašismu-nacismu, neb to by znamenalo, že v Asii mají fašistické chrámy). Hvězda sem, hvězda tam, Lore is in the air!

plakát

Prokletý ostrov (2010) odpad!

A Scorsese je pořád na ostrově (tipuji pavilon C) nebo už mu udělali lobotomii?

plakát

Airs Above the Ground (2010) 

Na jedné straně máme srandovní filmy s Tomem Hanksem přežvykující moudra pro masy, na druhé pár skorokýčovitých záběrů pelášejících koní a jejich drezury - a výsledek je takřka mystický. Obě strany operují s pojmy jako je krása, vznešenost, etc., a rozdíl je pouze v tom, že zatímco první patří k nejhorším, Airs Above the Ground k nejlepším.

plakát

Příběh z Tokia (1953) 

Představte si klidné místo na konci světa. Na tom místě vlastní rádiovou stanici a kino. V krbu praská oheň, nechávám se unášet meditativním proudem, vybavuji si tvář. Prolamuji se, v třetí třetině se mi klíží únavou oči. Přesednu si blíže k ohni a nechávám teplo pronikat do zad. Upadám do hlubokého mikrospánku. Probouzím se na konci, nemohu odlepit od sebe oči, cítím se, jak bych vypil galon piv. Jsme sami.

plakát

Yes Man (2008) 

U který přepážky že to dělá niethustra?

plakát

Madeinusa (2006) 

Gott ist tot. Ať žije dekadence. Made in usa.