Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (286)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Nemůžu se zbavit dojmu, že Markovič byl z počátku koncipovaný jako celovečerní film a po drtivé náloži v první a druhé epizodě, se seriál začíná v určitých pasážích opakovat. Ale jak říká dnes omladina: konec v topu a casting cením.

plakát

Napoleon (2023) 

Fast forward životopis. Náklonost mezi Napoleonem a Pepinou je mi záhadou. Akce i herci top.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Mezi 3-4 hvězdičkami, nahoru to překlopila půvabná sexuální scéna.

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Některý seriály mají problém být v určitých okamžicích normální a musí tak vymyslet něco, co divákovi vyrazí dech, aby si řekl: no tak to jsem vážně nečekal. Přesně takovej pocit mám z konce jinak slušně se vyvíjejícího seriálu, kterej není ničím moc speciální až na to, že z únosců jde asi stejnej strach jako z naší uklízečky, když si neuklidím v pátek ze stolu (jako trochu strach z ní mám, ale ne moc). Idris ok.

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

Seriál, jehož temná atmosféra funguje tak maximálně do půlky, než to začne být jasný i tomu největšímu zabedněnci. Dokoukal jsem do konce hlavně proto, abych zjistil, jestli to skutečně bude tak fádní, jak mi vnitřní hlas napovídal. Přiznávám, že jsem možná trošku rozmazlenej, moc jsem chtěl další true detective a bohužel to navnadilo…

plakát

Zrádci (2020) (seriál) 

a půl.

plakát

Ad Astra (2019) 

Ad Kastra: Ten film není v ničem objevnej. A pokud ano, tak jsem to nepochopil, což je chyba filmu, protože jsem velmi chápavý. Kámoš v půlce usnul, kámoš neusíná! P.S. V kině to vůbec nesmrdělo.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Vyčítat Avengers, že by to všechno mohli vyřešit 100x líp a jinak je nesmysl. Naučil jsem se tyhle věci za celou tu dobu přehlížet, ale KONEČNĚ se mi podařilo přes to přenést úplně. KONEČNĚ jsem si užíval film jako celek, nejen jednotlivé části. Je jasný, že jako samostatný film Endgame neobstojí, ale KONEČNĚ jejich drámo oblouk cítím a nejsou pro mě jen mrtvolnými postavami. KONEČNĚ se mi nechtělo spát, protože tříhodinový monstrum uplyne během lusknutí prstu.Silné 4*

plakát

Banda - Série 1 (2019) (série) 

Sralo mě to teda občas pekelně, ale zároveň bavilo víc než dost. To, co je rozehraný dost neobvykle a originálně, postupem času nabere standardní šablony, ovšem zase po chvilce přijde další ozvláštnění (facesitting wau). Takže asi jo, tu čtvrtou si to zaslouží, protože průměrnej seriál vidím jinak.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Zajímalo by mě, jestli opravdu Tarantino točí tak bezstarostně, jak já to vnímám. Kouknu na to a říkám si, jak to asi řešil na place: ´Leo, uděláme tu scénu třeba tak, že přijedeš na koni asi sem a na tebe bude koukat ze spodu třeba ehmm třeba tady Madsen, poď sem Madsene, budeš se tvářit trochu ustaraně a řekneš tohle…´ Nesouhlasím s místními hlasy, že jde o nedivácký film. Celý je to protkaný líbivou hudbou, barevnými neonovými záběry a nadšenými herci (karikatura Bruce Leeho hodně divácky vděčná). Je to teda takový neuspořádaný mišmaš všeho možnýho i nemožnýho, ale oproti smradlavým OH to voní moc hezky.