Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Thriller
  • Dokumentární

Obsahy (9)

13

13 (2020) (seriál)

Poklid letního odpoledne v jedné tokijské policejní služebně naruší příchod dívky, která se představuje jako Juria Aikawa (Nanami Sakuraba). Toto jméno je totiž spojeno s kauzou již třináct let nezvěstné školačky, která teď již jako dospělá žena popisuje svůj únos, život po boku únosce a následný útěk. Juria je však podezřele skoupá na jakékoli detaily, které by mohly vést k vypátrání únosce. Není úplně jasné, zda skutečně její paměť vytlačila traumatickou zkušenost, nebo zda dívka prostě jen nechce vypovídat. Už tak komplikované pátrání se ještě více zamotává únosem jiného děvčete, za kterým pravděpodobně stojí stejný únosce. Překoná Juria svou minulost a poskytne policii pomocnou ruku? Nebo snad má důvod, aby skutečnosti jejího zmizení nikdy nebyly zcela objasněny?

Age Harassment

Age Harassment (2015) (seriál)

Teito je firma prolezlá diskriminací a zneužíváním všeho druhu. Sexismus, šikana ze strany vedoucích, protekcionismus, to vše je na denním pořádku. Aby toho nebylo málo, ve firmě dochází také k zvýhodňování mladých, pěkných, ale nezkušených pracovnic na úkor služebně starších a kvalifikovanějších kolegyň. Plná ideálů přichází do tohoto prostředí mladičká a naivní Jošii Emiri. Kvůli vrozenému citu pro spravedlnost nedokáže přihlížet místním nespravedlnostem, a tak jí zbývá jediné: bojovat. Podaří se jí změnit zkostnatělou strukturu japonské firmy, nebo dopadne stejně neúspěšně jako její předchůdkyně?

Ao to boku

Ao to boku (2018) (seriál)

Hluboká noc. Mladík stoupá po schodech až do nejvyššího patra domu, otevírá dveře na střechu a kráčí až k jejímu samotnému okraji. O pár chvil později je nalezen dole na chodníku mrtvý. Sebevražda, uzavírá případ policejní spis. Až na to, že mrtvý mladík byl tím nejoptimističtějším Japoncem široko daleko a dobrovolný odchod ze života k němu tak nějak prostě nesedí. Navíc se na scéně objevují podivné vzkazy, které začne dostávat nejlepší přítel zesnulého. Vzkazy, které naznačují, že smrt pozitivního mladíka nebyla až tak úplně dobrovolná.

Black Revenge

Black Revenge (2017) (seriál)

Saori žije spokojeným životem se svým manželem – mladým, ale úspěšným politikem. Štěstí se však náhle rozpadá jako domeček z karet, když vykonstruovaná mediální kauza dožene jejího manžela k sebevraždě. Útěchu jí přináší odhodlání zničit život všem, kteří mají co do činění s inkriminovanou kauzou. Svým konáním se však Saori zaplétá do temné spirály nenávisti, ze které není úniku.

Džigoku šódžo

Džigoku šódžo (2006) (seriál)

Je někdo, koho z hloubi duše nenávidíte? Zkuste se pomocí internetu spojit se samotným peklem. Stačí přesně o půlnoci navštívit tu správnou stránku a vyplnit formulář. Nedivte se, pokud se u vás v tu ránu objeví podivná smutná dívka – je to vyslankyně pekla a přichází, aby s vámi uzavřela obchod: Peklo se postará o eliminaci nenáviděné osoby, cenou však bude vaše duše.

Kiken na Venus

Kiken na Venus (2020) (seriál)

Poklidný život Hakuró Tešimy (Satoši Cumabuki) naruší zpráva o zmizení bratra. Zprávu mu navíc přináší tajemná žena prohlašující se za bratrovu ženu. Pátrání po pravdě donutí Hakura vrátit se do míst, kam se už nikdy vrátit nechtěl – do domu nevlastního otce, který pocházel z prastarého japonského rodu Jagami. Rodinu řídí intriky a je potřeba mít se na pozoru, protože v domě rodu Jagami není nic takové, jaké se na první pohled zdá. Protože je jeho nevlastní otec v kritickém stavu, točí se vše kolem ohromného dědictví, které po sobě po smrti zanechá. Při hledání bratra Hakuró naráží na stará traumata, staré křivdy a v neposlední řadě také na nejrůznější tajemství, které je potřeba objasnit. Podivné události však neberou konce, navíc se zdá, že v nekonečných rodinných sporech možná ani tak nejde o peníze jako o něco úplně jiného…

Lupin no musume

Lupin no musume (2019) (seriál)

Osudové setkání Hany Mikumo a Kazumy Sakuraby mělo vést k lásce na první pohled, romantické svatbě a společným dnům plným lásky. Místo toho však jejich osud připomíná spíše tragédii shakespearovského typu. Sakurabové totiž přijímají do své rodiny výhradně příslušníky policejního sboru. A Hana nejenže nepracuje pro policii. Je to mnohem horší – je nástupnicí prastarého zlodějského rodu. Podaří se Haně a Kazumovi překonat stigma svého rodu, nebo je jejich láska předem odsouzena k nenaplnění?

Radiation house

Radiation house (2019) (seriál)

An (Cubasa Honda) je odvážná a neohrožená dívka, zatímco Iori (Masataka Kubota) je zakřiknutý a neprůbojný hoch. I přes osobnostní rozdíly se však mezi nimi vytvoří pouto velmi podobné lásce. Ioriho rodina však náhle odchází z města, a pouto mezi oběma dětmi je tak náhle přeťato. An a Iori se však zavážou slibem – jednou se zase sejdou a tehdy bude z An doktorka a z Ioriho její pomocník, který bude pořizovat rentgeny pacientů. Iori nastupuje do vlaku, dveře se zavírají a poslední pohled z okna na jeho dětskou lásku započíná dlouhá léta odloučení. Léta však plynou, rok jde za rokem a Iori se po letech v USA konečně vrací zpět do Japonska. Z An je skutečně doktorka, bohužel si však nepamatuje ani Ioriho, ani na slib, kterým se kdysi zavázala. Iori se však nevzdává a nastupuje jako rentgenolog na kliniku, kde An pracuje. Podivínského Ioriho čekají nelehké dny – musí najít cestu nejen ke své dávné lásce, ale i k novým kolegům.

Šičinin no hišo

Šičinin no hišo (2020) (seriál)

Běh světa určují mocní. Politici, vysocí úředníci, velitelé ozbrojených složek, vlivní lékaři, ředitelé bank, nemocnic... Často se však zapomíná na jejich sekretářky a osobní asistenty, kteří mají přístup k veškerým informacím, a můžou tak tahat za nitky zcela nepozorovaně. Sedm z nich se rozhodne spojit síly a společně změnit svět k lepšímu. Povede se jim to, nebo je jejich mise předem odsouzená k neúspěchu?

Reklama