Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

První dva díly dávaly tušit že by příběh má obrovský potenciál ... až do pátého dílu jsem pořád měl pocit že by to mohlo skvěle gradovat a vyústit ve fakt extrovní závěr. A jak to skončilo? Děs běs. A takový to mělo potenciál. Skvělý námět na super mysteriozní dílko ... a nakonec zklamání fakt velké zklamání.

plakát

Da Vinciho démoni (2013) (seriál) 

Na tenhle seriál jsem se fakt těšil a zdejší hodnocení mě navnadila ještě víc. Kristova noho to jsme se dívali všichni na totéž? První série jsem sledoval s očekáváním a dá se říct že i přes pár hluchých míst to mělo spád a akce opravdu souvisela s životem renesančního génia Leonarda. Dokonce se podstatná část i dotýkala historických skutečností a dokreslovala fantaskní svět ve kterém musel  DaVinci žít. Od začátku druhé řady už zřejmě Goyer začal užívat víc houbiček než jeho mozek snesl a vše přenesl do vlastního světa bludů a blábolů. Takřka nic z toho co jsem ještě byl schopen konzumovat nemělo ani za mák logiky a smyslu a o historických souvislostech radši ani nemluvím. Takže první řada by snesla hodnocení někde mezi 3-4 a druhá byla odpad ... ke třetí se už ani neodvážím přiblížit. Leonardo byl geniální malíř, geniální konstruktér a přelomový myslitel ... v tomhle vypadá jak soutěžící v Pevnosti Boyard.

plakát

Ti, co vraždí (2011) (seriál) 

Tváří se to jako severská detektivka. Bohužel jenom tváří protože je to spíš pokus o kompilát všech možných zápletek ze známých detektivek včetně Hannibala. Občas jsem, ani přes několikeré opětovné zhlédnutí (s vynaložením všech sil) nepřišel na to, jak dospěli vyšetřovatelé k vyřešení případu. Výsledek se prostě dostavil :D No na Most nebo V pasti to zkrátka nemá ani náhodou.

plakát

Drsný město (2020) 

Pořád jsem čekal, kdy se vynoří komisař Stan nebo Le Tellier a všechno to tam rozčísne. Nestalo se a partičky poldů kde kámen šoustá cihlu a práská každý každému, si začne řešit osobní i pracovní problémy klasickou vybíjenou. Za chvíli už není vůbec jasný kdo za koho vlastně kope a kdo je klaďas a kdo záporák. No střílečka je to dobrá a žádný velký kašírování. Policajti to ale budou mít za slušný shit když tam kriminálka nechá na místě činu plnou popelnici důkazů a ani jeden polda z toho nevyjde suchej. Ale co, za mě to nebylo tak hrozný jak by mohlo být, kdyby to nebylo francouzský. Škoda, že přece jen nedorazil Belmondo … to by to bylo nejmíň za čtyři hvězdy. Takhle asi skoro tři.

plakát

Tenet (2020) 

Asi jsem ignorant, ale tohle veledílo mi od samého začátku nedávalo smysl. Co tím chtěl básník říct? Chvílemi to připomínalo nepovedenou bondovku takže jsem měl nutkání dát i dvě hvězdy. Nakonec mě ale přesvědčili herecké výkony, že to fakt za další shlédnutí nestojí. Možná film pro šílence do sci-fi, kteří snesou naprosto cokoliv.