Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Dr. House - Tatínkův chlapeček (2006) (epizoda) odpad!

Všimněte si, že na začátku na kožené bundě je napsáno KTAI, ale na konci je to RTAI! 0 hvězdiček, otřesný díl.

plakát

Vymazaný kluk (2018) odpad!

Vymazaný kluk? Co třeba Vymazaný film? Z mého disku C: deset sekund po tom, co jsem film dokoukal a okamžitě jsem tomu dal odpad na ČSFD.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) odpad!

ÁÁÁááááá Ha hahahaha hahahah ahhahahááááááááhahahah hahahahahháááááááhaah, ne. Prostě ne. 0

plakát

Shazam! (2019) odpad!

Nekoukatelné, Trollface, Problem? , Lol !, Wow ! Omg ! Wtf ?... Božínku božínku, jak tohle někdo může brát jako film? Vždyť to nemá ani jednu dobrou / vtipnou / kreativní / inteligetní scénu, a je to jen "filmový šmek". Dávám 0/10, nemám co říct, je mi zle.

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Ahoj, to jsem já, Spiderman. Spider-man 3 je co se týče kvality nejhorší, ale zároveň nejlepší. Spiderman je americký hrdina, dostane černý oblek, a miluje ořechové sušenky. Harry Osborn se stává novým Skřetem, ale již není zelený, a jezdí na snowboardu, a "Merdžejn" zde miluje dva lidi, Spidermana a Petera Parkera. Také se tu objevuje Sandman a Venom, Sandman je hodný, a Venom je zlý, kdo vyhraje? Spiderman. 10/10 skvělá podívaná

plakát

Spider-Man 2 (2004) 

Ahoj, to jsem já, Spiderman. Spider-man 2 je skvělý film, mám hodně rád postavu Doktora Octopuse, je hodně dobrý, má hustý chapadla, objevuje se tu Harry Osborn, který chce pomstu, a "Merdženj". která chce Spidermana. Zvukové efekty, CGI, kukuřicové hraní, vše tu je, a je to skvělé. 10/10

plakát

Spider-Man (2002) 

Ahoj, To jsem já, Spiderman, tento film je hodně kukuřicový. Petra Parkovače kousnul pavouk, a teď je z něj Spiderman. Zelený skřet je William DaFoe, je to borec. Harry Osborn je taky dobrej, a "Merdžejn" je taky dobrá, všichni jsou dobrý, tenhle film je dobrý. 10/10.

plakát

Musíme si pomáhat (2000) 

Jeden z All-time nejlepších klasických Českých filmů, kvalitou srovnatelných s Pelíšky a Svěrákovkama. Samozřejmě, existujou i tací, jenž by byli schopní argumentovat, že tento film těží z válečného tématu, a snaží se působit citově na duši stejně, jako Schindlerův seznam, takže má jakože "máct" že je dobrý. Takovým lidem šlápnout na palec, svázat je, dvě hodiny mučit, hodit je do sudu se šváby, nechat marinovat půl hodinku, poté postupně oddělovat končetiny, neexistuje protiargument, že tento film není dobrý. Herecké výkony jsou přesné a hezky ukazují, jak se lidé cítili během druhé světové války, jaký dennodenní stres museli zažívat, a jak my, jakožto generace Non-válečných lidí se máme skvěle, že se nekontroluje majetek, a nevyvražďují lidé, kteří se státu nelíbí. Zároveň musím smeknout před charakterem Duškem, který znovu a znovu dokazuje, že je pravděpodobně nejlepší český herec. Dávám 10/10, perfecto

plakát

Kouř (1990) 

Oj Oj Oj, Co to vidí oko mé modravé? V České republice se udělal film, který nesplňuje stereotypní schéma všech Českých filmů, a snaží se o něco zcela originálního? To zní jako fajn nápad, ovšem máme tu jeden veliký háček, Pan Vorel. Tomáš Vorel st. má jednu hodně zvláštní vlastnost, a to je ta, že každý jeho film působí nedodělaně, neherecky, a hodně scén jsou nekoukatelné, jak jsou špatně zahrány. Nejlepším příkladem je Gympl, kde polovina scén existujou jenom jako "cringe materiál". který má v průměrně chytrém člověku evokovat smích. Jeho filmy bývají komedie, ovšem mám problém se smát jediné věci, která je na obrazovce, což není moc plus, když celý film se snaží o "lol" feeling skoro v každé scéně. Ale jediný Kouř zůstává mimo dosah Gymplu, Vejšky, Ulovit miliardáře a podobných vtipostrof tím, že má scénu s Arnoštem a jeho diskotékou. To je jedna z nejikoničtějších scén v české kinematografii, a jen kvůli této scéně tento film oddálím od jedné hvězdy, kterou by si měl zasloužit. 4/10, ani o chlup víc.

plakát

Ďáblův chlapec (2018) (seriál) 

Jelikož se jedná o mé první anime, byl jsem ze začátku velice skeptický. Ale když prominu ten "anime" faktor, jedná se o velkolepý a originální příběh, který vás chytí, a pouští postupně až kolem desáté episody. Samozřejmě se na to musím koukat mírně kriticky. jelikož jsem spíše zástupce realistické tvorby. a na pomatené ťamanské omalovánky moc zvyklý nejsem. Zároveň také musím pochválit skvělý soundtrack, který si budu ještě dlouho pískat, velice dobré zpracování a animaci, která je samozřejmě někdy dost "anime", ale kdyby to bylo moc realistické, nemělo by to takový efekt. Velice důležitá část Devilman Crybaby je samozřejmě absence censury, jelikož se to k nám chová jako k dospělým a nenápadně nám dává najevo, že tohle není pohádka jako Pokémon, ale že se jedná o dospělý příběh, který může mít dětský obal. Konec je trochu slabší, ale pro mne je to rozhodně skvělý starter do anime žánru. 10/10.