Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (54)

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

Není moc dobrých ženských seriálových postav, a už vůbec není moc ženských, který dokážou napsat tak boží seriál.

plakát

Mlha (2007) 

Kvůli tomu konci, ze kterýho mě mrazí ještě teď...

plakát

Star Trek (2009) 

Tehle film má všechno...rychlý auta, rychlý vesmírný lodě, cestování časem, Spocka, Spocka z budoucnosti, Romulany, šermování, Simona Pegga, pěkný holky, pěkný zelený holky, ale především pěknýho Spocka...J.J. je vážně machr. Oprášil klasický Star Trek a dal mu nový nablýskaný háv...a povedlo se mu to velmi dobře.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Mám ráda tohodle Tarantina, on je vážně blázen...

plakát

Juno (2007) 

Neuvěřitelně upřímný a civilní filmík. Možná trochu moc idealizovaný(teď si můžu myslet, že bejt zbouchnutá v šestnácti je docela sranda:D)...ale komu to vadí:) Mladičká Ellen Page je skvělá a stejně tak její protějšek Michael Cera. Příběh je doprovázen příjemnými kytarovkami a oskar pro první scénáristický počin bývalé striptérky(!) je zcela zasloužený. Dlouho jsem z kina neodcházela v tak dobré náladě.

plakát

Posel z Liptákova (1997) (divadelní záznam) 

… ale to bude sekáč, pánové, ne jako já, ten se nezakecá…

plakát

Prázdniny v Římě (1953) 

Zpočátku to bylo jen samé: ó jak je ta Audrey roztomilá a ten Gregory Peck fešný, a Řím je tak kouzelné město. Avšak ten konec, ten mě utvrdil v tom, že tohle není žádná nablblá romatická komedie. Myslím, že Prázdniny v Římě si právem zaslouží své místo mezi klenoty světové kinematografie.

plakát

Komparz (2005) (seriál) 

Další povedený seriál od Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta. Konečně si Merchant taky napsat něco pro sebe - roli agenta, naprosto geniálního hlupáka:D Gervais je jako smolařský komparzista, docela sympatický. Někdy si říkáte, jak vůbec může někdo mít takovou smůlu, ale on si za to může sám, a když se o nějaký naprostý trapas nepostará on, jistě mu pomůže jeho trhlá kámoška. Občas se objeví ňáká ta celebrita, třeba Kate Winslet, která poradí jak na sex po telefonu i jak vyhrát oskara, nebo Sir Ian McKellen a jeho teploušská hra, popřípadě Daniel Radcliffe(s holkou to už rozhodně dělal). Vánoční speciál mi dojen sice trochu zkazil, ale jinak o srandu nouze není.