Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Právě teď možná nechceš nic cítit. Možná jsi nikdy nechtěl nic cítit. A možná to nejsem já, s kým bys o tom chtěl mluvit. Ale něco jsi rozhodně cítil. Podívej, měli jste krásné přátelství. Možná i víc než přátelství. A já ti závidím. Většina rodičů by doufala, že to celé samo odezní. Modlili by se, aby jejich synové přistáli na nohou. Ale já nejsem takovým rodičem. Dáváme toho ze sebe tolik, abychom se rychleji zhojili, že vyhoříme dřív, než je nám 30. Pokaždé, když začínáme s někým novým, toho můžeme nabídnout méně. Ale donutit se nic necítit, abys nic necítil. Jaká škoda.

plakát

Ranařky (2021) 

Uff, jakkoli se umím ztotožnit se záměrem tvůrců, tak mám intenzivní pocit, že s plytkostí, kterou ho servírují, jsou schopní jej předat věkové skupině cca 13-. Škoda, Bikini Kill asi nebudou na tohle úplně pyšné...

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Svět není továrna na splněné sny. Hvězdy nám prostě nepřály...

plakát

Narozen 4. července (1989) 

I had a mother; I had a father, things - things that made sense. Do you remember things that made sense? Things you could count on? Before we all got so lost? What are we gonna do, Charlie? What am I gonna do?

plakát

Poslední základna (2012) (seriál) 

Méně patosu v tom, za co ten který voják bojuje. Méně umělých výplní o temné minulosti a traumatech z dětsví/dospívání/dospělosti, aby sérii stačila poloviční stopáž. Více vysvětlit, proč chce americká vláda vyhladit půlku Asie. Pak by si to možná zasloužilo absolutní hodnocení. Minimálně za přesvědčivé herecké výkony a chytlavé téma.

plakát

Počátek (2010) 

"Proč je pro tebe snění tak důležité?" "V mých snech jsme stále spolu."

plakát

Studený jak kámen (1991) 

Neuvěřitelné akční céčko s naprosto neuvěřitelným výkonem amerického fotbalisty Boswortha. Neuvěřitelné postavy Trouble Owense, posery Guta a Mudfishe. Nesmrtelné hlášky v geniálním dabingu Vašuta a spol. "Kdo se přiblíží k budově, zažije hořícííí Mississipiíííííí" "Tetoval jsem kozy, zvadlý prdele, ale uříznutý ucho, to ještě nikdy."

plakát

Comandante (2003) 

Velmi nepodařený pokus o pohled do duše bolševického diktátora. Stone zklamal úplně ve všem. I Castro se zde prezentuje jako figurka z reklamy a jeho demagogické a populistické bláboly musí urážet i ty, kteří ho snad považují za "upřímného revolucionáře".

plakát

Predátor (1987) 

"Zabíjí nás po jednom"