Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (353)

plakát

Rod Draka - Princezna a královna (2022) (epizoda) 

No já mám problém s tím, že představitelka Rhaenyry po deseti letech je typově naprosto odlišná herečka. Zatímco Rhaenyra mladší má nosík jak knoflíček, tak Rhaenyra po deseti letech má najednou hrbatý chobot. Nikdo se po deseti letech v obličeji takto nezmění. To nemohli sakra tu mladou prostě jen zestařit?! Mladá Rhaenyra byla docela hezká, ale po deseti letech je z ní vyžilá bába. Navíc seriál je spíš tedy konverzační televizní drama co do předchozího seriálu Hra o trůny má kvalitou dost daleko. Prostě mé počáteční nadšení trochu ochladlo.

plakát

Starci (2022) 

Docela dobrý příběh, jen to chce zkousnout občas hluché scény a zabržděnost matky těch dvou dětí. Staří lidé začali prostě vraždit mladé.Na německou tvorbu dobré.I když film zrovna spád nemá dá se na to koukat.

plakát

Vlk ze Snow Hollow (2020) 

No nebylo by to špatné,kdyby psychicky rozebraný zástupce šerifa nebyl tak nesympatický idiot.Zajímavé je,že všichni okamžitě věří,že pachatelem brutálních vražd je samozřejmě vlkodlak,jako by byl tenhle tvor úplně běžný v okolí.No jako komedie mi to teda nepřišlo,ale asi máme každý na humor jiný názor.

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) 

Výborná komedie pro celou rodinu.Tady tradičně dobrý filmy jsou těžce podhodnocený.Když se vám takové filmy nelíbí,tak na ně nečumte a nehodnoťte je.Pro mě je třeba Městečko South Park taky kravina na entou a tady to má úspěch.

plakát

Nedokonalí (2022) (seriál) 

Je to docela sranda.Triky jsou tam pěkné a děj odsýpá.Hlavně se v každém díle něco děje.Takže za mě, docela zabavné

plakát

La dama del bosque maldito (2017) 

Taková pohádka,která neskončí dobře.Docela místy zmatená kamera.Některé triky dost mizerné.

plakát

Rod Draka - Potomci draka (2022) (epizoda) 

Zatím jsem spokojen.Potěšilo mě,že i původní úvodní hudba zůstala.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Sice trochu pomalejší rozjezd,ale zatím dobré.Akorát mě dostal černý hobit a černý elf.Tolkien v knize popisuje elfy jako sličné bytosti se světlou až mramorově bílou pletí a tady se najednou objeví černý elf.Nejsem rasista,ale tohle tvůrci nezvládli.Jasně,chtěli tam obsadit i černé herce,aby to někdo nemohl kritizovat,že černé vynechali,ale Tolkien by se asi dost divil.A kde se vzal černý hobit to je taky záhadou.No od Tolkiena se to sice docela odklání,ale jinak dobré,uvidíme jak to bude pokračovat dál.Údajně nejdražší seriál všech dob by měl nabídnout víc než jen pozvolný děj s mnohdy zbytečnými dialogy.

plakát

Samaritán (2022) 

I když je Sly už dědek,tak tohle docela ušlo.Nebylo sice nic extra,ale nenudilo to.Ti co tady zasvěceně blijí nesmysly jak to bylo nudné,buď ještě nedospěli a měli by spíš sledovat trháky typu Spongebob,nebo by neměli vůbec hodnotit žánr,který jim nesedí.Za mě docela dobrý,ale na 4 hvězdy to není.

plakát

20 let poté (2008) odpad!

Už to,že si tvůrci myslí,že by jedna těhotná vytrhla vymírající lidské rase trn z paty,je dost úsměvné.Připadá mi jako by film točili školáci páté třídy na ZŠ.Film je hloupoučký už od samého začátku.Tohle je naprosté dno odpadu.