Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (353)

plakát

Kaw (2007) 

Za sebe mohu říct, že film rozhodně špatný nebyl. Hichcock by určitě neměl s tímto filmem jako nástupcem jeho Ptáků problém. Nevím co zdejší "odborníci" na film mají za problém, ale film to rozhodně špatný není.  Jen ten farmář na začátku kdyby měl místo dvouhlavňové brokovnice "pumpu", tak by přežil. Tedy asi. Ale film je povedený a líbil se mi.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Velmi dobře natočený seriál, povedené efekty, chytlavý děj nepostrádající logiku. Sympatické hlavní postavy. Tenhle seriál se vážně povedl a to i jeho další pokračování. Další série nepostrádají dynamičnost a děj je stále poutavý. Jen tak dál.

plakát

Laser na mimozemšťany (2022) odpad!

Problém je hlavně v dementním chování hlavních postav, především tedy té partičky pitomců co se sešli kvůli oslavě. Hovada co jednají naprosto iracionálně a místo aby spolu spolupracovali, tak se akorát celou dobu hádají. Námět by nebyl špatný, ale nesympatické hlavní postavy to naprosto srážejí.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Nechápu, proč je tady tolik filmů těžce podhodnocených. Za mě tenhle film vůbec není tak špatný. Vizuální efekty v pohodě a děj je naprosto standartní jako u většiny filmů tohoto žánru.  Pokud se to někomu nelíbilo, protože čekal velkodílo  stylu James Cameron, tak sorry ale tohle je prostě nižší třída co do rozpočtu a tudíž nelze čekat megafilm, ale neznamená to, že by měl být film špatný. Prostě to je velmi slušné béčko. Jednoduše mě to bavilo.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Dobré pro fanoušky žánru zombie filmů. Nebylo to špatné, tady na ČSFD jako vždy podhodnocené. Neměli by to hodnotit lidé, kterým tento žánr alespoň něco neříká. Za mě to zas tak špatné nebylo a nejsem filmový kritik, abych se rýpal v detailech provedení, ale pouhý divák a vím, že lidem okolo mne se to líbilo o moc víc než zdejším "odborníkům". A taky vím že mnoho lidí se podle hodnocení z ČSFD vůbec neřídí a když film zkouknou, tak se pak akorát diví proč tady to tady má tak blbé hodnocení. Akorát tedy musím dodat, že pokud panu Snyderovi připadlo originální to postupné rozostření, nebo zaostření obrazu hlavně při záběru na postavy, tak mě to připadá jako hloupý nápad, jako dost nepříjemný fakt, který to celé kazí. Ale to je samozřejmě věc názoru.

plakát

Město nemrtvých (2013) 

Že zrovna slavný Dolfi vleze do zombie filmu bych teda nečekal. A ještě tak slabém. No dvě hvězdy za ty jeho akce, ale jinak to bylo docela zoufalé. Je vidět, že Lundgren už nám stárne a blbne.

plakát

Bunkr smrti (2008) 

Dalo se na to koukat. Ti mrtví vojáci byli správně hnusní. Nic extrovního, ale nebyla to zase taková katastrofa.

plakát

Návštěvníci (2022) (seriál) 

Hlavní postava se chová jako retard a za kamarády má další retardy. Díly mají jen okolo 20 minut děj vůbec neodsýpá. Francouzi mívali komedie dobré, ale tohle  mi jako dobrá komedie nepřijde. Jednání postav je nelogické. Richard bývalý majitel a prodavač v obchodě s videohrami se rozhodne dělat místního policajta a nikdo ho nebere ani v uniformě vážně. Sundá autem při couvání mimozemšťanku, která vypadá jako člověk, a jediné co jí odlišuje od lidí jsou černé oči bez bělma a černá krev. No celé je to takové podivné. Natočili jen jednu řadu a myslím, že u ní taky zůstane, protože tohle je tak pro děti a i těm by tohle bylo asi málo.. Koukat se na to sice dá, ale žádnou větší akci čekat nelze ani přesto, že jsou tam dva druhy mimozemšťanů, které se navzájem nemusí. Z námětu se dalo vytřískat mnohem víc a nedat do hlavní role nesympatického pitomce co se nejen stabilně jako pitomec tváří, ale i tak jedná. Bohužel tenhle pitomec si napsal scénář a i to sám natočil. Měl zůstat raději za kamerou a ne se cpát před ní.

plakát

Bažináč (2019) (seriál) 

Bažináč je seriál co se prostě povedl.Je koukatelný,má to spád,postavy se nechovají hloupě a má to i normální smysluplný děj.Jo líbil se mi.A ten kdo nemá tenhle žánr rád,neměl by ho ani hodnotit,protože to nebude objektivní hodnoceni.Dementi co tomu dávají dvě hvězdy a míň by měli dák koukat na svého Krtečka a nehodnotit něco co přesahuje jejich intelekt.

plakát

Ztracený ostrov (2009) 

Dá se na to koukat,ale žádný velký zázrak to není.