Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (1 274)

plakát

Carlitova cesta (1993) 

pacino diskotekovej kral! 😍 totalni pecka..klasika vole!

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

no doprdele...STATHAM BEST EVER...tohle je FILM ROKU...ta rezie a ta hudba ztoho udelala neco vic..jeste ted ztoho usravam..! genialni dilo!!!!!!!! citim tady oscary a jestli ne uz nechapu nic..

plakát

Útěk z vězení - Série 1 (2005) (série) 

s hodnocenim souhlasim, pro me tez jeden z nej serialu co sem kdy videl a rad se knemu vracim...hlavni duo + sara, tbag a stormare tady vladnou!

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

ja to napalim...libilo se mi to vic nez godzila 1,2 i kong ostrov jebek - godzillu z 1998 nepocitam to uz je dneska celkem shajze..tady mam sceny co me dojali (ta holcicka s kongem) sceny co si pamatuju a sou badass (bitky a celkove) a co me tam sralo byla ta mechagodzilla - proste divna no..a vyhazel bych ty lidi a vsechnu omacku okolo a nechal tam rezbu od zacatku do konce, ale i tak spokojenost - kdyz se stretl kong s godzillou bylo to epicke a kurevsky dobre to vypadalo (hlavne finalni fajt) davam plnou palbu - nejlepsi ze serie !

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

bavilo/bavi me to jako svina..spolu s dva a pul chlapa nejlepsi vec ke kave a usinani :D je to legendary!

plakát

Fargo - Season 1 (2014) (série) 

thorton a freeman zivotni role..souhra nahod a manipulace..top serie a malvo je nejvetsi typek!

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

miluju to..doufam ze to nikdy neskonci... ps: jedna z mala veci kde je dabing delo..diky dabingu je to na 100% :D chciju

plakát

Dexter - Série 7 (2012) (série) 

ty vole...ty vo...ten konec je hrozny delo..docela se to odklonilo a stava se ztoho dost love story,hodnoty co je dobre co spatne a emocni destrukce postav (chudak deb :( ) je to slabsi dal bych 4* ale za to finale napalim plnej pocet..