Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (1 275)

plakát

Dexter - Série 4 (2009) (série) 

Vrchol serialu, nejen dextera, ale vsech krimi flaku..od scenare po kameru az po finale, ktery mi do ted rve srdce...trinity killer je ohavna bestie a vsechno slape na max...NEJLEPSI SERIE VSECH DOB ! ta scena na stanici..hello dexter morgan - s kombinaci kamery,hudby...dechberouci kurva 11/10 !

plakát

Dexter - Série 2 (2007) (série) 

Na 2 sezonu mam zase vzpominku, ze sem mel nahovno obdobi a nekoukal sem dil po dilu, ale pockal si az bude komplet a pak sem to sjel vsech 12dilu za sebou v tahu..i na skolu sem se vysral :D ta cubka mi ale byla nesympaticka a doakes tady perlil jak krava...surprise motherfucker 10/10 !

plakát

Dexter - Série 1 (2006) (série) 

Davam si rekapitulaci..timhle pro me zacal nejlepsi serial ever...mam ted vzpominky jak sem na to koukal jako na cerstvou novinku a na novej dil sem vzdy cekal do rana u pc...fenomen..nemam slov 11/10 !

plakát

Živí mrtví - Série 10 (2019) (série) 

hodne top serie..negan je neskutecnej borec a serial tahne misto ricka skvele...negan s darylem jsou tahouni serialu..ten konec wow..tesim se na posledni sezonu! ten negan...jak ho maj za novou alfu a rekne typci mi prinesli zbrane :D a pak ten beta..vis kdo to byl vole ?:?D:D chcal sem blahem ! michone sem obulel :(

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Rozlucka s cezarem jak ma byt...vedel sem kcemu to dojde..ale stejne me to znicilo..a woody je pekelnej magor :(

plakát

Banda (2019) (seriál) 

strasne skvelej serial..obsazeni top - tesim se na 2sezonu.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Velka pecka - odkladal sem to hrozne dlouho, vzdy sem se zasekl po 2serii ted sem to rozjel cele a sem blown away. vic u jednotlivych serii. top postavy: jessie,walt,mike hank byl taky dobrej ale pak me sral - ta jeho nana me srala hned od zacatku a skyler byla pica totalka.. 1serie 80% 2serie 90% 3serie 90% 4serie 100% 5serie 100%

plakát

Perníkový táta - Série 5 (2012) (série) 

tohle je totalni masakr..rozklad lidsky duse.....ty kravo..to je silny jako kreten...postav je mi az lito.. s jessiem sem zaplakal..... “I was alive.” TOP sezona/finale serialu vsech dob.