Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (28)

plakát

Mistr amatér (2015) (seriál) 

Příjemné a zábavné. Moc oceňuji komentář ohledně rasismu v médiích a o feminismu. Ke konci to pro mě ztratilo šťávu kvůli romantickému vztahu, který se stal středem seriálu a který se mi zdál opravdu nudný a ničím neoriginální. Kvůli tomu nemůžu dát 4.

plakát

Tokio ghoul - √A (2015) (série) 

Manga byla o tolik lepší, že ani nevím co říct.

plakát

DRAMAtical Murder (2014) (seriál) 

Hra byla v podstatě hardcore gay porn, příběh byl jen záminkou k tomu, aby se pánové spolu vyspali, jaký to má bez toho smysl? Vše co cítím je smutek.

plakát

Glasslip (2014) (seriál) 

Naprosto o ničem. Nejnudnější a nejzbytečnější anime které jsem kdy viděla.

plakát

Hanayamata (2014) (seriál) 

Místy lehce melodramatické, ale plné lásky a upřímných emocí. Příběhy o přátelství mezi dívkami mě vždycky dostanou.

plakát

Jowamuši pedal - Season 1 (2013) (série) 

Hned se mi chce začít druhou řadu! Neuvěřitelně zábavné. Přátelství a týmový duch postav mi nejednou vehnal slzy do očí. Inspiruje houževnatostí a neústupností. Jedno z nejlepších sports anime, které jsem viděla.

plakát

Superúchyl (2013) 

Viděno na Animefestu. Užila jsem si to náramně, ale hlavně kvůli skvělému publiku.

plakát

Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony (2012) 

Docela dobře zpracovaný dokument o tématu, které poslední dobou útočí na uživatele internetu ze všech stran. 'Bronies' se ocitnou kdykoliv a kdekoliv někdo zmíní slova poník nebo kůň a jejich množství je takové, že každý 'poll' ve kterém se objeví My Little Pony naprosto ovládnou. Zdálo by se, že není co vytknout. Dokument se snaží ukázat nám, že dospělí muži, kteří sledují kreslenou pohádku pro malé holčičky přece nejsou vůbec tak divní, že je tento pořad učí přátelství, lásce a toleranci! To je ovšem taky jeden z důvodů proč nemůžu tohle dílko hodnotit výše. Je to naprosto jednostranný pohled na tuto komunitu. Tvůrci naprosto vynechali fakt, že 'bronies' jsou nechvalně známí ne kvůli tomu, že se dívají na show pro holčičky, ale kvůli věcem jako je tohle či tohle nebo tohle...mohla bych pokračovat donekonečna. To, že tenhle dokument naprosto vynechal tuto 'temnou' stránku této komunity, například i fakt, že podle jedné ankety více než pětina 'bronies' masturbuje ne nad kreslenými poníky, ale i těmi skutečnými...etc etc, to je podle mě neodpustitelné. Dokumenty by se měly snažit ukázat pravdu a to, že se tomuto tématu tvůrci vyhnuli obloukem a celou dobu jen pěli chválu, je znamením toho, že tenhle dokument selhal ve své primární funkci.

plakát

Sinister (2012) 

Tenhle film mě rozčílil. Ale v dobrém smyslu, bála jsem se! Po dlouhé době horor, který byl doopravdy strašidelný! Tísnivá atmosféra a dokonce i efektivní lekačky, celkově docela velké překvapení. Ale bohužel, jakkoliv je film technicky dobře zpracovaný, něco mu chybělo. Příběh, který už jsem viděla stokrát, předvídatelný konec nebo snad docela špatné výkony dětských herců - pravděpodobně kombinace všech těchto faktorů mi nakonec zážitek zkazila dostatečně na to, abych film nehodnotila výše (i když je to film mnohem lepší než například Insidious, který mi tento film připomněl a kterému jsem také dala tři hvězdičky.). Tak tedy symbolických 3,5 / 5.

plakát

Drive Angry (2011) 

Na tenhle film se musíte dívat s mozkem zavřeným na 5 západů. Když se vám to podaří užijete si neuvěřitelné množství zábavy. Konvenčně to sice není něco co by se dalo nazvat 'dobrým filmem', ale dá se to nazvat úžasnou kulervoucí jízdou. Jasná pocta grindhouse filmům. No řekněte, kdo z vás se u toho nudil?