Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (75)

plakát

Neznámý v domě (1992) 

"Vy ale říkáte samý blbosti Beaupoile!" "Vy jste si toho všim? To je pravda. Sem já starej vůl. Přišlo to pomalu. Poslouchal jsem se, pak mě to otravovalo, tak jsem držel hubu. Pak už jsem přestal dávat pozor a teď to jde úplně samo."

plakát

Mechanik zabiják (1972) odpad!

Možná, že jsem na to nebyl patřičně naladěn, ale mě to opravdu nebralo. Považuji tento film za ztracených 100 minut života. Vše o čem se tu rozplýváte mě vyloženě nudilo :-( Nemám rád tento typ a způsob filmového vyjadřování. Ale věřím, že kdyby tento film natočil třeba Jacques Deray, tak by se mi mohl líbit.

plakát

Snídaně na Plutu (2005) 

Myslím, že Kleopatra trfila hřebíček na hlavičku a už není co víc dodat!

plakát

Kamarád Timmy (2009) (seriál) 

Popravdě řečeno, dívat se na tento seriál mě dost nudí. Ale cílová skupina taky není dospělý člověk! Můj dvouletý synTimmyho naprosto zbožňuje a Timmy je pro něj absolutní hrdina, kam se hrabe Bořek stavitel nebo Pošťák Pat. S Timmym se prostě ztotožňuje a Timmy je jeho největší vzor. Můj syn by dal určitě 5*

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Cesta z města po miliónpáté. Tohle téma už je dávno vyčerpané a ikdyž je to natočené pěkně, chybí tam nějaký přínos. Je to jako fotografovat západ slunce - bylo to tu už mnohokrát a ikdyž se vyfotografuje nejlépe jak jen to jde, je to stále jenom další západ slunce bez konkrétního přínosu. Proto nemůžu dát víc než ***

plakát

Tajnosti (2007) 

V posledních letech jsem málem dospěl k názoru, že u nás umí točit filmy jenom Bohdan Sláma, ale je vidět, že svůj názor musím přehodnotit. Film ač na vážné téma, byl velice svěží a perfektně podaný.

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Film byl vyloženě stylizován na chápání člověka dnešní doby, ale z dobového hlediska vyloženě nereálně. Mnoho scén sice efektních, ale zbytečných a atmosféru filmu nepodtrhujících. Nicole Kidman nepřesvědčila (i přesto, že ji mám fakt hodně rád), zato Reneé Zellweger byla milým překvapením (a to ji rád moc nemám). Navíc 155 minut!!! Poměrně nuda, a k tomu konec v nedohlednu. Kdyby tenhle film byla hračka na klíček, tak už se dávno přetrhlo pérko.

plakát

Kdyby... (1968) 

Zejména druhá půle díky výrazně surreálnější stopě dostává skutečný odpich. Film je velice podobný filmu "Zlo mezi námi" který však mnohem hlouběji poukazoval na hnilobu panující v systému.

plakát

Sekretářka (2002) 

Snímek působící sebejistě a přitom s nadhledem ukazuje, že je lepší cítit bolest, než necítit nic. A pokud dva lidé dokáží bolest sdílet, vzniká vášnivý vztah. Lehký humor působí jako to pravé koření...

plakát

Barbarella (1968) 

Simandl je proti tomu hadr. Akorát, že tohle je legrace :-)