Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (131)

plakát

Přežít! (2005) (seriál) 

V Dílu tátova osudná zajížďka , moderátor  snad 20x opakoval   jméno Mesjů , ale otec dívky se jmenoval Matthew a Česky  je to Mettjů bez S. Nechápu proč tak změnili jméno hlavní postavě. Seriál jsem viděl opakovaně , a lepší rekonstrukce dle skutečných událostí  snad neexistuje .

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) odpad!

Nejkultovnější z kultovních filmů 90. let ? Já nevím ale asi jsem koukal na jiný film nebo co . Vydržel jsem jen 40 minut a dál už jsem to pro velkou nudu nedal. Nemám rád filmy Tarantina , opak je většina na ČSFD. V každém komentáři kultovní film .... asi jste viděli málo filmů.

plakát

Onoda (2021) 

Filmaři patrně chtěli udělat z poručíka Onodu hrdinu , ale opak byla pravda. Byl to fanatik a zabiják jeho skupina zabila 29 Filipínců ,samozřejmě dávno po válce. Ve filmu jsou vidět jen snad 3 zabití . Jen nechápu že ten nejmladší který utekl v roce 1949 a přišel na ostrov s  otcem Onady a bratrem o rok později ,znal kde se skrývají  a nešli tam přímo . Nebo megafonem proč  v tom roce 1949 neřekli válka už dávno skončila přestaňte zabíjet místní lidi . Otázek je mnoho Japonsko vědělo že  na ostrově Lubang žije Onoda ,stačilo přivézt vycvičený psi a ti by ho našli . Prostě nejde mi do palice proč ten nejmladší který odešel v roce 1949 a vrátil se na ostrov Lubang o rok později neudělal pro záchranu tehdy ještě 2 kamarádů víc . Film měli natočit sami Japonci , nechápu proč to natočili Francouzi.

plakát

Peggy Sue se vdává (1986) 

Jeden z mála filmů režiséra Coppoly který mi vyhovuje svojí stopáži .

plakát

Bláznivá noc (2016) 

Další chyba v popisku filmu , tenkdo film viděl  ví že Guy Carter vozil 3 prostitutky Nikki - Janet Montgomery , - Fallon - Ashley Tisdale , a Jaxi - Bria L. Murphy samozřejmě černá herečka , kterou na ČSFD ignorují.

plakát

Černí bojovníci (2003) (TV film) 

Film jsem viděl kdysi v tv na ČT2 .Chtěl bych film Černí bojivníci vidět ještě jednou , ale  minimálně 10 let film marně  hledám na internetu a nikde není. (V Češtině). Chápu ve filmu hrají černoši a takový filmy nejsou v oblibě .

plakát

V žáru noci (1967) 

Na konci filmu Virgil Tibbs nastupuje (do stejného vagonu kde vystoupili běloši) a sedí s bělochy ve stejném vagonu , což v segregovaný Mississippi nebylo možný .

plakát

Cela smrti (1996) 

Nechápu smutnou písničku na závěr filmu. Ve filmu si smrt zasloužil tak jaká lítost ? Další věc je, že nechápu věk všech ve filmu. Atentát / vražda byla v roce 1967, děj filmu 1996 tudíž 29 let poté . Právníkovi bylo v roce 1996 jak řekl 24 let . Když byl za paní který jeho děda zavraždil  výbuchem bomby děti (v roce 1967) ,ona řekla dnes by bylo mým dětem stejně jako vám. Nechápu . Dětem muselo být v roce 1996 minimálně 36 a 33 let.

plakát

Pearl (2022) odpad!

Chápu ve filmu nehrál jediný černoch , tak to se musí líbit . Sračka tvl drama o tanečnici .

plakát

Fresh (2022) 

Pochybuji že tento film někdy bude v čz distribuci .