Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (5)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Nevidel jsem asijskou verzi, necetl knihu, ale stejne me tahle miniserie chytla a nepustila. Neni to roztahane, jak hracky v detskem pokoji, kazdy dil zaujme a dava scifi porci deje, ktery by se klidne mohl odehrat ve skutečnosti. Trochu mi vadi, ze svet zachranuje partička kamaradu z vejšky a jinak jsou vsichni ostatní asi uplne blbi, ale asi by serial musel mnohem vic klickovat mezi spojnicemi postav. Za me super scifi seros!

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Psychologické drama o zrodu pošahaného masového vraha, kterému nahrávala lidská bezohlednost, omezenost a nevyspělost lidí, jakkoliv vstupujících do jeho života. Seriál v deseti dílech pomalejším tempem nahlíží do hlavy lidské zrůdy, kterou vytvořila nejspíše shoda okolností, jdoucí ruku v ruce s genetikou lehce vadných rodičů. Styl, jakým je seriál natočený a atmosféra, která z něho dýchá je takřka mistrovským kouskem, který nepustí, dokud neshlédnete poslední díl. Pro mne by klidně série mohla skončit po 9 dílech, ale chápu, že seriál nemá oslavovat vraha, ale má poukázat i na památku obětí a pozůstalých.

plakát

Denní směna (2022) 

Celkem solidní upírská vyvražďovačka, která maká od začátku do konce. Jsou tu i celkem pěkný hlášky a hlavně takřka parkourový triky ve kterých brutálním způsobem umírají vysavače krve. Pokud od toho nečekáš hodně, chceš se pobavit a nevadí ti nesmrtelnej čokoládovej hlavní hrdina s pochcanym tupounem po svém boku, pak je to film pro tebe!

plakát

Nene (2022) odpad!

(Spoiler Alert) Po celou dobu stopážě věčně podrážděná a nesympatická hlavní postava, kterou očividně irituje celý svět a je mu úplně jedno, že mu umřel blízký člověk. Do toho zcela americky přehajpovaná a až doslova přep*čená sesterská postava protivné hlavní postavy. Obě tyhle postavičky se snaží vydělat chycením emzáka na kameru, protože jejich životy jsou naprosto v troskách, jelikož jsou rození "budižkničemu". První polovina filmu je koukatelná, postupně se buduje atmosféra, protože nevíte, co se bude dít, ale jakmile zjistíte "vo co tu gou", pak se z filmu stane hrozná sra*ka! Tuhle exkrementální show doplňují nepochopitelné flashbacky na opičku, která je asi nejsympatičtější ze všech herců a škoda, že je jen CGI produktem! Mimochodem, ač jsem hledal a našel, jak tahle opice zapadá do toho guláše pana režiséra, tak i přesto odcházím od filmu se silnou pachutí a znechucením, že jsem film viděl v kině a ještě za to platil! Asi nejsem cílovou skupinou, pro kterou byl tento film natočen, protože mi prostě vadí, že entita, která přelétne ohromné vzdálenosti mezi světy, planetami či galaxiemi, tak nedokáže chytit protivu na koni a strašně ji vys*rá provázek s fáborky, nehledě na to, že je natolik tupá, že jí... no, dost už, někomu se to třeba bude líbit, ale za mne je toto pjůr ODPAD!!