Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (49)

plakát

Prázdniny v Římě (1953) 

Ano, "obyčejná" pohádka. Ale zatraceně hezká a podaná v neuvěřitelně elegantní podobě, na čemž má zásluhu převážně překrásná Audrey a šarmantní G.Peck. Kdo by se nezamiloval, že? Já tedy přímo vášnivě.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Takže další seriál, který jsem si zamilovala. Asi bych se měla na tu televizi přestat dívat :) ///// " He was no dragon. Fire cannot kill a dragon." "Are you a brother of the Night's Watch, or a bastard boy who wants to play at war?"

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Robert umí hrát. A né že né. Příjemné zjištění. Emilie de Ravin mile podmanivá.

plakát

Nalevo od výtahu (1988) 

Poměrně opomíjená richardovka, které by podle mě zasloužila více pozornosti, je neuvěřitelně vtipná a zábavná. Pro mě možná nejoblíbenější film s božským Pierrem Richardem. P.S. Pokud máte zapalovač vypadající stejně, jako váš revolver, se kterým o víkendu střílíte do plechovek, dávejte si sakra pozor, ať si je nespletete :D

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Originální jako máloco. A Anuška se má na co těšit!!! Draze za všechno zaplatí.

plakát

Phineas & Ferb (2007) (seriál) 

Jednou jsem se kdesi u hlídání nějakých malých příbuzných dívala na Disneychanel, což mě kvůli kravinám typu Hannah Montana málem zabilo. Pak ale začal Phineas a Ferb, kteří mě baví, takže přiznávám, když mám náladu dívat se v sobotu ráno na pohádky, jak jsem to dělala vždycky, když jsem byla malá, občas si tyhle dva bráchy pouštím na youtube. A kde je Perry? :)

plakát

Holky z porcelánu (1974) 

Je to kravina. Ale hrozně roztomilá.............My jsme holky z porcelánu, život máme těžký, nelétáme v aeroplánu, my chodíme pěšky........to si budu pamatovat napořád :)