Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (154)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Super film na odreagování, Jim Carrey pro mě je a zřejmě i bude nejlepší komik, kterýho jsem kdy spatřil. Škoda, že autoři film zkrátily, na youtube je mnoho skvělých vystřižených scén.

plakát

Anna Nicole (2013) (TV film) 

Těžko říct, zda si vůbec Ann Nicole zasloužila mít vlastní životopisný film.

plakát

Armageddon (1998) 

Dobrej příběh, dobrý herci, dobrá hudba, dobrý hlášky. Nazdar dobrej film, v kině to byl pro mě jako dítě zážitek a nezajímá mě, že je vědecky nepřesný a místama to vypadá, že paroduje sám sebe ;-)

plakát

Arnoldovy patálie (1996) (seriál) 

Seriál mých prázdnin v tobě teengarovské agónie.

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Špatný nápad vyměnit Jiráka za Štěpničku, film vznikl spojením dvou kreslených asterixů, ale nemá ani na jeden z nich. Úplný fiasko to ale není, tak dávám dvě hvězdy. Dabing je jinak šílenej :)

plakát

Avatar (2009) 

Asi už to přede mnou vyřklo více lidí, ale je fakt, že tento příběh by se dal přirovant ke kolonizaci Severní Ameriky v době, kdy zde žili indiáni či k jiným podobným událostem... V čem však tento počin vyniká jsou výborné efekty, krásná stylizace krajiny planety Pandora, přičemž místní fauna a flóra jsou taky k pokoukání (samozřejmě děj je také rajcovní). Tento snímek doporučuji pro každou generaci, protože film celkově je to unikátní, přičemž dle mého názoru se k podobným žánrům uchýlí více režisérů, neboť příběh fantasy či scifi, když je dobře natočený, je "bomba" ,ani dabing to moc nezaneřádil. Ještě bych nerad zapomněl rejpnutí do kapitána, který nepotřebuje moc kyslíku, když je v adrenalinových situacích :-)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Z pohledu komiksového světa jeden z nejzábavnějších filmů, co jsem viděl. Ve své kategorii tak za mě plný počet.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Moje oči! Slámo, ty hovedo :) ...to jsem myslel, že jsem viděl všechno, ale postelovou scénu jen tak z hlavy nevymažu.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Bohužel je to horší než jednička, která se snažila šokovat svou realistickou podobou a už ta nebyla bůhvíco spešl. Víc než samotný děj poutal mojí pozornost břich Tomáše Magnuska. Hvězdičku za Jana Přeučila, vzorového školníka. Jedničce jsem dal dvě hvězdy, tady dávám jednu a jestli to bude takhle pokračovat ke trojce, tak doufám, že se tady pak staví popeláři.