Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (49)

plakát

Phar Lap: Národní hrdina (1983) 

pro mne jednoznacne nejlepsi a nejlepe naticeny film o sportu, nicmene nejde jen o sport jako takovy ale cele pojeti... neni jiny film na ktery bych si tak casto vzpomnel.

plakát

Golfový sen (2005) 

Kdo má aspoň trošku rád sport a filmy, tak si tenhle kousek zamiluje, Legenda o slavném návratu má sice větší hloubku, co se týče psychologie hlavního hrdiny, tenhle film je více přímočařejší a ukazuje sport jaký byl, kdo se mu mohl věnovat, a jak se bylo těžké do společnosti prosadit i když byl člověk jedním z nejlepších, nicméně ty rané počátky sportu, a sledování jak je film znázorňuje, se mi moc líbily, dávám *****, jelikož mi snad nic nechybělo ve filmu :)

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Naprosto pohodová, nenucená komedie plná jídla, zmařené kritiky a jednoduchosti... tak odpočinkový film jsem dlouho neviděl. Kdo jste někdy už jedli nebo dokonce vařili, a bavilo Vás to trošku, tak si uvařte něco moc dobrýho, a pusťte tuhle parádu v televizi :)

plakát

Americký sniper (2014) 

Ten film se musí prostě vidět. .. Bradley se skvěle předvedl. I když téma filmu je hodně pochmurné...

plakát

Láska na kari (2014) 

Pro mě jeden z nejodpocinkovejsich filmů za poslední roky, krásná pocta jak francouzské tak indické kuchyni a jidle jako takovému... film jsem si pustil v týdnu hned 2x. :)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Mi se třetí díl ze všech líbil nejvíce :)... hodně akce a napětí, i když některé scény s Legilasem byly přehnané, tak celkově dojem mam výborný :)

plakát

Not Cool (2014) 

tohle má k Prcičkám hodně daleko... smysl filmu je někde ve ztracenu a to neustálé omíjení Facebooku každých 30 sekund je katastrofa... hvězdu dávám za to, že název filmu je naprosto přesnej k jeho obsahu :D

plakát

Probudím se včera (2012) 

Tady každý řeší i ty nejmenší detaily, Rush, to sice není... ale v kolika seriálech se cestuje v čase a to snad taky dnes není na Zemi realné pokud vím, tak to nerešte, a užijte si trochu srandy. Tohle byla naprostá oddechovka a skvělý fóry, dávám 3,5*...