Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (119)

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Je to bizár a meta a chápu všechny, kteří jsou zklamáni a znechuceni. Já si tenhle blázinec užíval po celou dobu a pod vlivem čerstvých dojmů z kina mu dávám pět hvězdic. Jo, bojové scény nejsou, co bývaly a konec je trošku cringe, uznávám.

plakát

Chalupa (2020) 

Pro milovníky spooky záležitostí vycházejících z naší rodné kotliny je tento dokument naprosto ideální. Petr Esterka je známý hlavně jako youtuber/komik, kterým může spousta lidí opovrhovat pro jeho youtuberskou ožraleckou tvorbu, což není můj případ, ale chápu to, pro některé lidi to může být prostě za hranou. Ovšem z Chalupy nebo jejího předchůdce Epidemie lze zpozorovat, že je to člověk, který viděl pěknou řádku hororů a pravděpodobně i dokumentů a navíc má i talent a cit a ví, jak natočit atmosférický a tajemný krátký dokument. A to i přes to, že nemá vystudovanou žádnou filmovou školu.

plakát

The Punisher - Season 2 (2019) (série) 

První polovina nepříjemně zaváněla a byl jsem fakt zklamán. Nakonec ale slabší 4*. I díky Jonu Bernthalovi a "černoprdelníkovi" Joshovi Stewartovi.

plakát

The Perfect Kiss (2018) odpad!

Přehlídka debility. Při sledování jsem pociťoval opravdu intenzivní bolest.

plakát

Strašidla (2016) odpad!

Troška je definitivně mimo. Nejsem žádnej puritán, sám mluvím jako kanál, sleduju např. Řezníkovu tvorbu a podobně. Ale kdybych točil pohádku, určitě bych v ní nenechal postavy používat výrazy jako "hajzl, prdel, děvka" apod. A řešit v pohádce znásilnění, to mi přijde hodně zvrácený. Dále ve zkratce: Trapné pokusy o humor přítomny, přehrávající herci taktéž, dějový oblouk a vyvrcholení filmu nenalezeno.

plakát

Jak se moří revizoři (2018) odpad!

No to je dizástr. Absolutně amatérské diletantské peklo. Obraz kvalitativně nestojí za nic, o nějakém rámování nemůže být řeč, zvuk otřesný a postavy jsou všechny nesympatické a s prominutím na facku. Co mě opravdu pobavilo, byly mizející a objevující se vousy herce Ladislava Ondřeje. Pokud bych měl něco napsat o scénáři, tak snad jedině to, že mám podezření, že paní Toulová posnídala něco velmi zkaženého a onen scénář napsala v křeči, když to šlo ven. Doporučuji všem milovníkům odpadových filmů.