Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (14)

plakát

Clash of the Stars 7: Seven Sins (2024) (pořad) 

Celé cots jako takové jsem si klasicky velice užila, avšak je tu pár věcí, které mi dost vadily a nejspíš mé hodnocení zde bude přeskakovat mezi 4 až 5 hvězdičkami. Největší zklamání bylo nenastoupení hovnové princezny + potom útok na tlustou svini, čímž se nám zrušil také velmi očekávaný zápas. Sumo bylo nakonec o ničem a jako třešničku na dortu to prostě Bejr nevydržel a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Samozřejmě to ale nic nemění na naprosto skvělých momentech, viz. Bayerova nástupovka + jeho zápas, Žralok vs. Mikulášek, Elmo vs. policajt v akci nebo také krutá Mína. Jak říkám, Clash naprosto užitý, avšak tu byly i lepší galavečery, co si budem.

plakát

Clash of the Stars 6: One Night In Bangkok (2023) (pořad) 

Rozhodně nejlepší cots, až jsem sama po skončení nemohla uvěřit tomu, co jsem to právě viděla. Už teď se nemohu dočkat na leden a další dávku zábavy.

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Na jednu stranu to nebylo nějak extrémně špatný, na druhou stranu za mě snad největší zklamání roku. Strašně mě zajímalo, jakým způsobem si tvůrci pohrají s dějem a jak to vlastně celé bude fungovat, bohužel děj opravdu nevychytali. Já čekala, že to bude horor, což se tak film také prezentuje. Já si ale nedokážu představit že by se u tohoto někdo bál, či projevil i minimální náznak strachu. Pár detailů mi také nedávalo smysl a celkově mi to přišlo jako velké nic moc na to jaký byl (a stále je) kolem toho hype.

plakát

Saw X (2023) 

Po jedničce rozhodně nejlepší Saw, a zároveň za mě nejlepší filmové překvapení roku. Ani jsem se na desítku vzhledem k minulým filmům vůbec netěšila a ani jsem neměla v plánu zkouknout, každopádně to opravdu stálo za to. Návrat Johna Kramera společně s Amandou bylo něco co mi fakt zvedlo náladu a konec skvěle překvapil. Chtěla jsem původně ohodnotit 5 hvězdičkami, ale přece jen, na jedničku nic nemá, avšak i tak vřele doporučuju. 9/10 lahoda.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Nechápu, odkud se tu vzalo hodnocení 72%. Film nemá hlavu ani patu a některé scény pěkně nedomyšlené. Na to, že to na začátku vypadalo slibně, se z toho nakonec vyvinula pěkná hovadina. Postavy nesympatické, film absolutně neděsivý (což by jako horor asi měl, že ano). Za mě dost podprůměrný horor.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

To, že ti žraloci vypadají jako z nějakého propadákového filmu radši řešit nebudu, to bych se zbytečně vytočila. Největší problém je v tom že toto je úplně zbytečné pokračování které nikdy nemělo vzniknout.

plakát

Zlatá devadesátá (2023) (seriál) 

Jakožto velký fanoušek zlaté sedmdesáté mě tohle na chvíli docela potěšilo, a s tím že se nám zde objevují i postavy ze sedmdesátek jsem byla nadšená, bohužel jsem už po pár minutách věděla že tohle fungovat nebude. Jedna věc je to, že mi vůbec nesedí herci a s nimi vlastně i postavy. Jediný herec který mi možná sedl byl ten co měl představovat syna Michaela a Jackie, z něj jsem to možná trošičku cítila že by to fakt mohl být on, jenže zbytek mi tam prostě nesedí, včetně dcerušky Donny a Erica. To si člověk až tady uvědomí, jak skvěle byli vybraní herci ve zlaté sedmdesáté, zkrátka ve všech to prostě bylo, a to přátelství které mezi sebou měli bylo něco neskutečného, ta chemie tam prostě byla. Celý seriál a humor zde táhnou jen naše dobré postavy ze sedmdesáté, které ale nemají skoro žádný prostor. Další problém je prostě ten, že necítíte devadesátky. Opravdu jediné co mě v tomto seriálu drželo byly staré postavy a prostředí, jinak je zde špatně tolik věcí, především ty otřesné postavy.

plakát

The Real Michael Jackson (2020) (TV film) 

Celý dokument je pouze o Michaelovu dobrém srdci a o jeho lásce k dětem. Ukazuje nám, jak moc se věnoval návštěvám dětských nemocnic, charitám, pomoci ostatním. Za celý jeho život na něj padlo mnoho lživých obviněný, o kterých zde není ani řeč, což je za mě dobře. Je až neuvěřitelné, že takový člověk už tu s námi dnes není, ale i přesto na něj budeme vždy vzpomínat.

plakát

Clash of the Stars 5: The Champ Is Here (2023) (pořad) 

Na pátém galaveřeru clash of the stars máme bezpochyby tu nejlepší kartu zápasníků. Je docela škoda toho, že jsme se nedočkali dlouhých zápasů, ale i to k tomu patří. Jen tak dále!

plakát

Medvídek Pú: Krev a med (2023) 

Upřímně jsem čekala totální dno, ale vážně, totální. Docela mě překvapuje že to nakonec nebylo tak strašné jak jsem čekala. Ano, místy špatné chvíle, ale upřímně tohle je alespoň pořádný krvák - všechny smrti byly velice nechutné a bylo mi nepříjemné se na to dívat. Stále to nic nemění ale na tom, že je to prostě krávovina kterou bych radši vynechala, ale pokud člověk nemá co dělat, proč ne.