Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Poslední recenze (25)

plakát

Gen V (2023) (seriál) 

Ačkoliv jsem velký milovník původního seriálu a komiksů Gartha Ennise a na tento seriál jsem se těšil, tak pro mě je tento seriál hořké zklamání. Až takové, že jsem poslední 2 epizody seriálu dokoukal teprve teď, protože tento týden vychází 4. série The Boys. Seriál nabízí celkem zajímavou detektivní zápletku, což mi v tomto ohledu přišlo zábavné a zajímavé, ale jinak je seriál bohužel strašná nuda. Je to celkem jak na houpačce. Některé epizody jsou dobré, některé ujdou, některé nic moc a 6. epizoda byla pro mě tragédie. Finále ušlo, ale čekal jsem něco lepšího. Aspoň ty camea byla skvělá. Co mi taky nejde na rozum je to, koho napadlo do spin-offu tak brutálního a ujetého seriálu jako je the Boys cpát lgbt tématiku. Doslova + ještě s tím řešení anorexie jedné z postav je to jedno z nejzbytečnějších a nejnudnějších věcí na tomto seriálu. Ale woke tématika není jediný problém tady. Postavy jsou nic moc až strašné a žádná mi nesedla a na žádné mi nezáleželo. Výjimku možná tvoří Golden Boy, ale ten se tu moc nevyskytuje. Jelikož se tento seriál odehrává ve škole pro supráky, tak se zde bohužel šetřilo brutalitou a násilím. Ale když už tu něco ujetého, zvráceného a násilného je, tak to stojí za to. Bohužel zde taky zklamala postava Tek Knighta. Overall se za mě jedná za průměrný seriál, který si narozdíl od původní série the Boys opakovaně nepustím. Gen V už má i oznámenou druhou sérii, tak snad vzhledem ke konci 1. série tohoto, to bude lepší než doposud. Ale hype na 4. sérii the Boys mi to nezkazilo. Upřímně se radši Genu V vyhněte.

plakát

Kaskadér (2024) 

Kaskadér je delikátní labutí písní Davida Leitche věnována všem kaskadérům, na které se bohužel zapomíná. Film mě jako rockového a metalového fanouška dostal hned od první vteřiny, když začali hrát Kissáci. A radost z tohoto filmu během sledování nemizela. Miluju filmy, které se nám snaží o něco více ukázat to pozadí natáčení filmů a zde to funguje geniálně i skvěle zabaleně jako romantická akční komedie. A je to po hodně dlouhé době co mě nějaký lovestory film, tak moc bavil a dokonce se mi i líbil. Akce tu není tolik jako v Leitchově posledním Bullet trainu, ale i tak je úchvatná a stojí za to. Ryan Gosling jako kaskadér Colt dokázal opět, že je fakt Pan Herec a to s velkým P a velkým H. Dost mě i překvapila Emily Blunt jako Goslingova láska, která mi moc z trailerů do této role nezapadla. Film je úchvatně natočen a v něm dost vidět to filmařské srdíčko a to chtít dát hold filmařskému a kaskadérskému řemeslu. Celkem to ve mně evokovalo Tarantinův Tenkrát v Hollywoodu. Hudba jak jsem řekl je úchvatná a dobře poslouchatelná. Vzhledem k tomu, že film pojednává o Kaskadérovi, se snad ani nemusí hlásit, jak jsou kaskadérské kousky v tomto filmu bombastické. Suma sumárum je Kaskadér bravůrní film, který si zaslouží vaši pozornost a návštěvu v kině, které se mu bohužel moc nedostává a zdá se že tento film celosvětově moc nevydělá a bohužel i prodělá. :( Lidi, zkuste dát i šanci novým, originálním filmům, než samým marvelovkám a pokračováním už předem zajetých značek. Pokud máte to srdce a nadšení pro filmy jako já, tak vás Kaskadér příjemně zasáhne a udělá vám radost. Nečekejte jen na online platformy a podpořte film v kině. Tomu zážitku z kina se stejně nic nevyrovná. :D

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Existuje jen jedno slovo, které dokonale popisuje mé pocity po zhlédnutí tohoto filmu a to je ORGASMUS! O tomhle se nesmí jen číst, tohle se musí VIDĚT!

Poslední hodnocení (280)

Dexter - Velké sousto (2009) (epizoda) (S04E09)

23.06.2024

Dexter - Vražda meziměsto (2009) (epizoda) (S04E08)

23.06.2024

Dexter - Mrtvá voda (2009) (epizoda) (S04E07)

23.06.2024

Dexter - Kladivo vrací úder (2009) (epizoda) (S04E06)

23.06.2024

Dexter - Drsný Harry (2009) (epizoda) (S04E05)

23.06.2024

Dexter - Dexter má dovolenou (2009) (epizoda) (S04E04)

23.06.2024

Slunce, seno, erotika (1991)

21.06.2024

Slunce, seno a pár facek (1989)

21.06.2024

Slunce, seno, jahody (1983)

21.06.2024

Reklama

Časové pásmo bylo změněno