Reklama

Reklama

Gen V

(seriál)
Trailer
USA, (2023–2024), 14 h 7 min (Minutáž: 39–59 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Ze světa seriálu The Boys vychází Generace V, strhující nový seriál, jenž se odehrává v jediné americké škole pro superhrdiny. Tito nadaní studenti otestují své morální hranice při soupeření o nejvyšší hodnocení na univerzitě a možnost přidat se k Sedmičce, elitnímu týmu superhrdinů Vought International. Když vyjdou najevo temná tajemství školy, musí se rozhodnout, jakými hrdiny se chtějí stát. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sérka akurát tak pre tínedźrov, vycucaná s prstu, ktorá v súvislosti s The Boys nedáva zmysel. V regulérnej sérii totiž sám Homelander hovorí, že chodil do obyčajnej školy... a nejaký WFT Godolkin ani neexistoval! Všetky hlavné postavy vedia o Véčku - tým pádom z Butchera a bandy robia dementov. Toto je len dojenie kotnej kravy! Pokračovanie 9045575856324... Beverly Hills! ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavé, jak si The Boys utahují ze všech superhrdinských klišé, přitom se se svým rozrůstajícím vesmírem stávají tím samým, co MCU. Avšak to určitě netvrdím, že Boys musí být jen jeden samotný seriál, jen bych dbal víc na kvalitu. Gen V, stejně jako Diabolical se nepovedl. Občas jsem si také říkal, že The Boys by bez Butchera a Homelandera byli k ničemu, ale tam je ten scénář dost protkaný zvraty, a popculture humorem, tak, že je to pořád na vrcholu dnešní supes parodie. Gen V má jako protagonisty nudné teenagery a očekává, že když hodí do každého dílu cameo a sex scénu, tak že to zachrání. Je to ale dost nudná soap opera, a někdy se to blíží i k Cw poměrům. A dát dvě epizody ''trip down the Memory Lane,''... umíral jsem nudou. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Povedený Spin-Off k the Boys! Většinou se spin offy moc nevydaří, ale Gen V se určitě může řadit k povedeným, byť na Bandu samozřejmě nemá, chybí tu výrazné charaktery v podobě hlavního hrdiny Butcher a záporáka Homelandera, ale ten zbytek funguje podobně. Kdo má rád filmy/seriály ze střední školy, tak toho Gen V určitě neurazí + tu máme školu zaměřenou na mladé supíky, kde si k nim divák sympatie získá. Je tu opět povedené Gore, byť ho mohlo být více, zas tak akční mi to nepřišlo krom finále. Líbilo se mi propojení s the Boys, tedy stane se zde jedna zásadní věc, která pro 4. sérii bude stěžejní, což je hodně fajn. To se nedá říct o Marvel seriálech, které tohle propojení s Marvel filmy zkrátka nezvládají a působí všechny zbytečně. Gen V se daří šokovat i slušnými zvraty, hned v prvním díle příjde docela nečekaný šok. Vizuálně fajn, tempo je příjemné, jde o hodně zábavnou a né úplně hloupou záležitost. Fanoušci The Boys by si tohle neměli nechat ujít. 75% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že je to taký slabší odvar The Boys, ktorí sú o dosť úrovní inde. Na druhú stranu je fajn seriál z tohto sveta, miestami dosť úchylné, správne krvavé a nechutné s pár peknými zvratmi pre hlavný seriál. Postavy fajn, ale nejako vás neohromia, príbeh dobré ale skôr vás zaujíma čo z tohto použije Butcher a spol v hlavnom seriály. Finále super a nechápem ako je možné, že aj keď tam Homelander a Butcher boli len na pár sekúnd, ukradli si to pre seba. PS: Soldier Boy tiež sa pár sekúnd top epizódy. ()

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Skvělý přídavek k Bandě! Šlape a krvácí to ve velkém stylu, občas se tam mihnou známé postavy a noví supes se také povedli; především Emmu a holku Jordan miluju. Klasicky se tu umírá a závěrečný zvrat byl absolutně diabolical. Těším se na další sérii Bandy o to víc a i pokračování studentíků si nenechám ujít. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněn Sigmund Freud, což byl lékař–neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy pocházející z Freibergu, dnešního Příbora. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Reklama

Reklama