Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

The Mandalorian - Kapitola 16: Záchrana (2020) (epizoda) 

Bezkonkurenčně nejlepší epizoda (zatím) celého Mandy. Tohle člověku vdechlo Novou Naději do dalšího kontentu (než mu ji Obi-Wan zase sebral). Bounty Hunting nikdy nevyjde z módy a Manda je toho důkazem.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část II (2022) (epizoda) 

Achjo. Disney prosím zpomal. Věci s velkým potenciálem šlapeš do země bez uvědomění se, že se to těžko bude přetáčet v budoucnu. Tyhle průsery nezachráníš. A tak jsem se na to těšil. Jak malý kluk. No co, se zatnutými zuby to dorazim a vrhnu se na Andora.

plakát

Creed III (2023) 

Dnešní kinomaraton zakončen na Creedovi. Osobně mám rád tyhle sportovní hero-zero-hero-zero filmy, dá mi to vždycky ten správnej kus motivace jít do fitka, kterej bohužel vyprchá za pár dní (ale to je už problém mojí váhy, než toho filmu). Ubral bych na stopáži, ale chápu, že Michael režisér nemohl odtrhnout oči od Michaela herce. Jinak spokojen a byl jsem blízko k tomu dát 4 hvězdy.

plakát

Zatmění (2023) 

Uf, že by se česká kinematografie začala nadechovat? Šel jsem dnes do Cinemacity bez jakejchkoliv očekávání, možná naopak s nízkými očekáváními, protože dvojka z ulice, Štáfek a Kadeřávková, mě trochu znervóznila, ale propojení thrilleru a komedie mě zaujalo. Komedie to zas taková není, i když jsem se několikrát opravdu dobře zasmál- Asi bych normálně dal hvězdičky 4, ale tady udělám výjimku a dám 5, protože si film pozornost zaslouží a odvaha tvůrců do závěru filmu jít na plno stojí za ocenění.