Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Láska na první polibek (2023) 

Myšlenka dobrá, provedení už tak ne. Film je konstantně nudný a scény u kterých se očekává, že vyvolají u diváka nějakou reakci, jsou natočeny a podány bídně.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Historický seriál odehrávající se v obodobí kralování Alfréda Velikého. Hlavní postavou je Uthred z bebbanburgu, který je v mládí zajat vikingy se kterými vyrůstá po celý život. Po vyvraždění jeho rodiny se rozhodne vydat vstříc svému osudu a získat zpět svůj nárok na bebbanburg. To však není tak lehké, protože se v seriálu vyskytuje Alfréd. Dialogy mezi nenasytným Uthredem a inteligentním Alfrédem posouvají seriál nad "Hry o trůny". Bohužel však tak není provedeno propagací ze strany Netflixu. Historicky seriál obsahuje všechno co se očekává. Bitvy, vyjednávání, dialogy, mezilidské vztahy a postupný vývoj všech postav. V seriálu se celých 5 sezón posouváme od zápletky k zápletce. Většinou se i pohybují kolem Uthredových manželek, kterých bylo opravdu mnoho. Osobně seriál považuji za jeden z nejlepších. Teď už jen počkat na závěrečný film, který bude opravdu brzy!!

plakát

BANGER. (2022) 

Český film natočený na mobil. Opravdu jak je napsáno, od filmu neočekávejte vizuální banger. Příběh drogového dealera, který se chce stát rapperem se točí kolem jedné noci prodávání drog k získání tzv. featu. Sedlákův film zachraňuje Bendig a jeho přehnaně vtipná postava, která je po celý film pod vlivem látek. Na filmu se mi líbil výskyt ikonických českých videií. A celkově se mi film líbil.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Asi nejlepší díl ze série filmů o hrdinovi Thorovi. Po zničení jeho kladiva sestrou se Thor probudí na cizí planetě, kde co nejdříve musí získat zpět své schopnosti a porazit svou sestru která vládne Asgardu. Plány se mu však změní v moment co je poslán do arény, kde potká svého bývalého kolegu Hulka. Film je převážně od tohoto momentu komedií. Od vtipných interakcí Thora a Hulka se postupně přesouváme k finální bitvě, která je audiovizuálním skvostem. Výběr písně od kapely Led Zeppelin je naprosto na místě. Nepředvídatelnost scén a jejich humor člověka rozesměje.