Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Pokud čekáte na horror tak budete zklamáni ale pokud očekáváte film u kterýho nemusíte přemýšlet tak to vlastně není vůbec špatný

plakát

Terkel má problém (2004) 

Nevím zda ten film mám nenáviděl nebo milovat všechno je tak špatný až je to vlastě dobrý.

plakát

Ranařky (2021) 

Průměrný film pro holky ve věku 13-16 let kde hlavní postava je nespokojená se systémem tak udělá feministický časopis, díky psacím schopnostem a náhodě se to dozví celá škola, pak už jenom to víc a víc eskaluje až to málem skončí fiaskem ale díky náhodě bude jako vždy happy end.

plakát

The End of the F***ing World (2017) (seriál) 

Komedie založena na černém humoru který funguje. Hlavní hrdinové jsou magoři kteří se mají rádi a zároveň nemají, jeden chce toho druhého zabít, ale když má možnost neudělá to.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Film za Pul miliardy korun a je o běhají po lese sem tam boj, spousta krve a samozřejmě protože se američani do toho pletou tak tam musí být love story. Kdyby nebyli udělaný pěkně bojové scény i s Bojovými vozy tak je to odpad takhle si to ty 2 hvězdy zaslouží.

plakát

FUBAR (2023) (seriál) 

Vemte klasický americký akční film s hlavním hrdinou který všechno umí, všechno zvládne a navíc je to Arnold Schwarzenegger. Nic proti Arnold podává skvělý výkon ale jednoduchý Příběch a předvídatelný scénář nezachrání nikdo. Ve směs si pamatuju pouze pár scén jako kdyby seriál měl tři díly protože se téměř nic neděje a když děje tak se to často opakuje, "záporák někam utekl pojďme ho najít jéé on zase utekl pojďme ho najít" a pořád dokola.

plakát

Láska natvrdo (2023) 

Klasický film pro teenegery, Láska, střední škola, pokus se zbavit o panictví, nedorozumění a následný happy ending (dost podobný prcičkám). prvních 45 minut filmu je skvělý humor jde dobře, vtipy nejsou špatný ale po 45 minutách se to začne strašně táhnout moc vtipů už není a pokud tam nějakej vtip je tak už je ohranej.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Seriál který patří mezi nejlepší. Skvělá atmosféra 80. let se skvělou hudbou která se do děje naprosto hodí, herci hlavně děti to hrají úžasně, příběh stojí za to. Jde vidět že u pozdějších sérii byl větší rozpočet který byl ale skvěle využit. Bratři Dufferovi vytvořily skvěly seriál který opravdu stojí za zhlédnutí.