Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Deníček (3)

Rok 2012 a další ukázka naší práce :-)

Je nový rok a to mě přivádí k myšlence zda bude po filmové stránce lepší než ten minulý. Myslím, že určitě. Závěrečný Nolanův Batman, Hobbit nebo Avengers jsou myslím dostatečné záruky. Snad nic neselže a když jo, určitě se objeví další spousta zajímavých snímků. A teď čím začal můj profesní život v roce 2012. Před rokem jsem pracoval na pořadu Klapka pro televizi BOOMTV, ale to je pryč (teda už se snad blíží její obnovení, ale nechci to zakřiknout). Hudbu do pořadu Klapka vyrobil můj velice dobrý kamarád Prixx, který se v létě zasloužil o hudbu k nové rapové verzi slávistické hymny. Spolu s raperem Pecou vyprodukovali skvělý track a mě s mým parťákem osovili kvůli natočení klipu. A právě teď na začátku (doufám, že né posledního roku lidstva) jsme klip poslali do světa. A protože je to svým způsobem dílo, které se vyrábí pomocí kamery, tak se sem hodí. Doufám, že se bude všem slávistům libit jak skladba, tak klip (ještě lépe když se bude líbit i neslávistům). Takže návštěvníkům mého deníčku i ostatním uživatelům ČSFD přeji úspěšný a nezapomenutelný rok 2012 a určitě si prohlédněte klip ke skladbě Vždycky jsme s váma.

Letní pracovní vytížení

Začíná srpen a mě tím pádem začíná i druhá půlka mé produkční pracovní činnosti u našich východních (bratrů) sousedů. Na jednu stranu je to neskutečná sranda, protože točit videa pro slovenské ministrstvo zdravotnictví fakt člověka dostane na místa o kterých by radši jen slyšel. Jako příklad můžu uvést třeba jadernou elektrárnu či magnetickou rezonanci nebo zákulisí školní jídelny. :D :D Nic méně s mím dobrým kamarádem a spolupracovníkem jsem se o jedné poněkud ponuré sobotě rozhodli, natočit takový malý velice nízkorozpočtový (celé natáčení nestálo ani korunu :-) ) horor. A ve svém deníku se s vámi o něj podělím. Takže se pohodlně usaďte a dejte si 20 minutovou pauzičku. Kladné i záporné ohlasy rád uvítám v poště :-)

Třetí výročí :-)

Jak na to tak koukám jsem tu skoro přesně 3 roky, pravda už je to asi čtyři dny po, ale na to s..e pes. Možná právě tohle je ten správný čas začít psát deníček. Mohl bych se tu třeba dalekosáhle rozepisovat o tom, co všechno se za ty roky změnilo, ale na tom by nebylo nic extra zajímavého. No možná by se něco našlo, ale nehodlám to vymýšlet. Nebo bych se mohl ohlédnout zatím, co mi tahle stranka dala, a nebo vzala? Dala mi jistotu toho,že jsem za svůj život viděl víc jak 1000 filmových děl (ne všechny mám ohodnocené). Další dárky, co jsem zde dostal, byly bezplatné návštěvy filmových premiér. Za to děkuji. A teď to zajímavější, co mi čsfd vzalo. V první řadě moře času, jen teď už to je 15 minut a to jsem ještě neskončil. To druhé o co jsem přišel je však mnohem horší. Zjistil jsem totiž, že Spielbergova Válka světů se lidem líbí a to jsem se dozvědět nechtěl. No dobře mohl jsem to čekat. :-) Taky budu muset znovu přezkoumat své oblíbené filmy, herce a další zdejší osobní žebříčky. Neříkám, že je úplně změním, ale když jsem je tu tenkrát vyplňoval, bylo to krátkozraké a ve svém deníčku se k tomu musím přiznat.

Co čekám do dalších třech let, samosebou v souvislosti s filmem, to že se chystám na Mars nebo že pracuji a stroji času nemusí nikdo vědět. Teda když po sobě čtu tu poslední větu, tak je fakt trapná. I přesto ji tam nechám ať se máte čemu smát. Takže co ta budoucnost. Rád bych si doplnil tu neskutečnou spoustu filmových restů a že jich fakt není málo. Navíc mám vplánu zkusit se dostat na druhou stranu téhle stránky. Tedy né abych zde psal, ale aby bylo omě psáno. Pracuje se na tom, ale nechci to zakřiknout. Tudíž teď ještě doplním: ťuk, ťuk, ťuk.

Tak to jako oslava narozenin mého profilu stačí, myslím. :-D

Třetí výročí :-)