Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

No tak jsem velice rozpolcena. Asterixe a Obelixe miluji, naprostá nostalgie. Kostými skvělé, dobře natočené, (rozhodně lepší než Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva- tam jediné dobré byl pravý "Obelix "). Ale obsazení je hrozné a dabing naprosto šílený.

plakát

Cesta domů (2021) 

Tento film je jednoznačně nejlepší a nejsilnější že všech tří.  První cesta z města je spíše komedie pojednávající o útěku od starostí, druhý cesta do lesa je spíše romanťárna o holce, která chce spasit svět a její alternativní rodiče mají problémy kvůli "drogám" , ale tento poslední je opravdu nejlepší, s nejlepším dějem a příběhem.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Z komedie tam nebylo nic, řekla bych. Spíš drama, které dělá z Moraváku zaostalé tupce. A děj v podstatě taky žádná sláva.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Příběh není zrovna originální, ale v podání Anny Polévkové to své kouzlo má.

plakát

Šeptej (1996) 

Za mě celkem nuda. Kromě žárlivého gaye v podstatě žádný příběh.

plakát

Cool Girl! (2023) 

Upřímně slečny moc nemusím. Nic osobního, prostě celkově nemusím ty nové "celebrity", co jen natáčí co jí, dělají a kam chodí, přitom talent žádný a děcka je uctívají.  Ale moc nechápu tady ty vulgarismy a nadávky. Do osobního života je mi (nám) prd a náhodou za mě herecké výkony všech tří slečen byly velmi dobré! Musíme si uvědomit, že to nejsou herečky, které vystudovaly školy, ale influencerky. A já jim všem třem ty role věřila. Ano příběh měl někde mouchy, ale za to nemůžou samozřejmě slečny, od toho mají scénáristu / režiséra že...