Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (6)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Do té doby jsem nevěděl, kdo je to John Ronald Reuel Tolkien. Díky Peteru Jacksonovi jsem se to dozvěděl. Původně jsem ten film ani nechtěl vidět, protože jsem na tenhle film jít musel. Bylo to povinné pro celou školu a jak to většinou bývá. Filmy, které škola vybírá, jsou nudné a otravné. Mýlil jsem se! Byl jsem doslova uchvácen a okouzlen epickým příběhem. Dosud nevídané bojové scény a efekty ohromily nejen mě ale celý sál. Peter Jackson natočil doslova "kultovní film" a mně nezbývá nic jiného než mu zatleskat.

Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

Poté, co jsem viděl první díl, se ze mě stal "Tolkien fan". Samozřejmě že jsem už měl dávno a několikrát přečtenou celou trilogii Pána prstenu a k tomu ještě Hobita. Narozdíl od prvního filmu jsem nyní znal knižní předlohu a byl jsem zvědavý na další filmové pokračování. Jako "Tolkien fan" mi na filmu vadilo, že Peter Jackson nedodržel obsah knihy, ale to jsem mu odpustil, když jsem viděl nejúžasnější bitvu - bitvu o Helmův žleb. Ani ve snu jsem si to takhle nepředstavoval!

Matrix

Matrix (1999)

Co k tomu ještě mohu dodat... Jsem naprosto uchvácen Matrixem. Jen doufám, že se nikdy neprobudím a nezažiju to co zažil Thomas Anderson...

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

"This is Sparta!" Když jsem tohle viděl v traileru, věděl jsem, že to musím vidět. A stálo to za to!! Po dlouhé době, jsem viděl opravdu film, který mě bavil od začátku do konce. Skvělé efekty a bojové scény, ani jsem nestačil počítat mrtvé :-)