Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (18)

plakát

K oblakům vzhlížíme (2014) 

Možná mě měl varovat komentář na DAFilms, že přečíst si popisek řekne o filmu víc než ho vidět. Ve zkratce: – celý film je to o tom, že chlapec mrhá život jenom kolem toho, že má obyčejnoé auto do kterého cpe nesmyslné tuningy – nemá prachy, nemá prachy, nemá prachy. Taky nemá práci, a nemůže ji sehnat. Když už ji sežene, nechá se vyrazit. Hrozně touží jezdit s ještěrkou, ale nikdo ho nechce zaměstnat – najde si (asi na demošce DSSS?) holku s malým děckem. Taky nemá prachy a taky není úplně chtrá, zato je sprostá jak on – nechá holku s děckem a najde si jinou. Taky je sprostá jak on, ale aspoň má práci – nic nedělá, jezdí na tuningové srazy a věčně doufá, že se svojí trapnou károu něco vyhraje a nikdy nic nevyhraje – jezdí autem (asi 70 % času filmu) – matka mu říká, že je pitomec, že nemá prachy ale pořád je cpe do auta. Hádá se s ní že je pro něj auto děsně důležitý a že nebude jezdit debilním autobusem nebo chodit pěšky, to stejně nikdo nedělá – jezdí v autě, nemá prachy Pointa nikde, žádné zvraty, žádný vývoj, prostě nic. Fascinující asi jen v případě že neznáte nikoho kdo nemá prachy ani práci a žije jen svým nesmyslným koníčkem. A nebo pokud jste někdo takový.

plakát

23 (2007) 

Místy to bylo tak úžasně průhledné a předvídatelné, že už jsem ani neměla radost z toho, jak jsem to všechno pěkně pochopila a očekávala... A tu já většinou u podobných filmů mám a vychutnávám si ji. A když jsem se začala doopravdy příšerně nudit, zbývalo právě... 23 minut do konce!

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Na tento film jsem šla vlastně poměrně náhodou, a úžasně mě překvapil. Především atmosférou, které jsem věřila od prvního okamžiku, a která až do konce rozhodně nevyprchala. Napínavá, temná, děsivá. Leonardo DiCaprio v hlavní roli je naprosto úžasný, těžko si dovedu představit, že by Teddyho hrál někdo jiný. A navíc, závěr přinesl jeden z těch pocitů, který by se dal formulovat: "A co když by to mohla být pravda..?"

plakát

Vlci (2006) 

Nezajímavý a zdlouhavý film plný všech představitelných žánrových klišé a otřepaných frází, navíc s ubohým otravným happyendem, který neznamená nic, znamená pouze ještě o něco větší mínus... Vlastně zdaleka nejhezčí jsou na tomto filmu první dvě minuty titulků.

plakát

Muzikál ze střední 2 (2007) (TV film) odpad!

Film, který jsem viděla z donucení, film, jehož každou vteřinu jsem ukrutně nenáviděla. Nevím, jestli víc když zpívali, nebo když "se tam něco dělo", ale ono to asi vyjde nastejno... Vždyť jsou to přece krásné americké děti, takové, které mají rovné bílé zuby, žádnou nadváhu, nikdy nemají akné, natož pak nějakou jizvu, bohaté rodiče a růžovou realitu... Přeju jim to, jen pokud se mně to nebude týkat....

plakát

Karamazovi (2008) 

Velmi rozporuplný film... Samotní Karamazovi výborní, ale dějová linka s údržbářem mi to hrozně rušila, takže ve výsledku jsem z toho byla spíš mrzutá...

plakát

Yes Man (2008) 

Tak nudný a hloupě předvídatelný film, až mě to vytáčelo...