Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak vlkodlaku člověkem aneb jak si jedna specifická (sakryš - proč už se jednou lidstvo nemůže za ty desetitisíce let shodnout, kdo-co je vlastně vlkodlak, jaké má vlastnosti, schopnosti a potřeby a jak na něj... ;-) americká odnož téhle rasy navzájem jde po kůži... Škoda, že si po svižném (téměř westernově akčním) úvodu tvůrci neodpustili zbytečné tlachání a místy notně nesmyslné chování postav, kterýmižto chtěli zjevně napravit nedostatky ve scénáři a (ne)schopnost režie přes horromantizující žánrové záběry vytvořit skutečně horrorovou atmosféru jako takovou. Prostě jde jen o další z řady historek na vlkodlačí témata, nikterak objevnou a bohužel ani nijak výjimečně působivou. Film nakonec dopadne nad očekávání očekávaně, následně >lidskodlačí< (!?!) rodinka se stane úspěšnými léčiteli téhle "genetické" (sic! - ovšem viz. trailer) poruchy a víc už nic. Tedy vlastně ještě jedno halloweenské (zcela zbytečné) odlehčení. Tak aspoň, že nám bylo dáno popatřit pár pěkných měsíčních scenérií... . . . Čistočisté dvě hvězdičky (jedna - či odpad - zde často udělované mi přece jen připadá v kontextu žánru trošku nefér nízké hodnocení) a k tomu ještě zamyšlení se nad už snad geneticky danou pitomostí tvůrců českých názvů tuzemského distributora filmu (HCE): Proč jste prosím přejmenovali tento film na "Vlci", když s vlky zde společného nemá nic snad ani to vytí na měsíc... (???) :-/ - - - - - (Poprvé viděno 31.8.2008 na dvd, komentář zde jako osmadvacátý - 31.8.2008) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ako som tu už párkrat napísal, som dlhoročným, nadšeným fanúšikom horrorovej kinematografie. Pozerám všetko, čo sa jej týka. Nech som v obraze. Od starých, zabudnutých, čiernobielých snímkov až po horúce novinky. Nevyhýbam sa žiadnemu subžánru: zombie, slasher, werewolf, occultism, violence, vampire, ghosts, animal, gore, asia, psycho, sci-fi, cannibal... No a pre mizerné sračky, akou je aj film "Vlci", som si vytvoril vlastnú špecifickú kategóriu - stupid cool kinder horror. Príbeh o dvoch znepriatelených skupinách vlkodlakov, čo jazdia na Harleyoch, strieľajú po sebe z revolverov a brokovníc, popri čom sa naháňajú za akýmsi vyvoleným trinásť ročným smradom, naozaj nie je nič pre mňa. * ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Zatiaľ som tých hororov nevidel až tak veľa, ale väčšina z nich bola riadne amatérska. Ako horor s vlkodlačou témou to nevyšlo a bolo to skôr podivné. Neviem, či tam bolo niečo, čo sa mi páčilo, ale myslím, že asi nič. Veľmi sa mi k tomu nechce vyjadrovať, lebo takýchto filmov sa dá vyrobiť veľa a ak je to odfláknuté, len s cieľom zarobiť tak to nestojí skoro ani za komentár. Pri takýchto veciach to nazývam: "Zabitý horor!" ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už po pár minutách je zkušenému divákovi jasné, že něco je špatně a že to něco bude špatně celý film. Takže už brzy po začátku otrávené koukání po časomíře a nadávání si typu "co já debil jsem si to zase pustil". A jakmile se na scéně objeví otravný vlkodlačí spratek, je to definitivní konec všem nadějím. Skinwalkers svým slabomyslným obsahem, banálními dialogy, nezajímavými herci a nevábným "televizním" zpracováním připomíná všechny ty Tvajlajty a podobné sajrajty (tedy popravdě Twilight ani moc neznám, ale šel mi dobře do rýmu se sajrajtem). Z celého třeskutě blbého a nezábavného filmu je asi nejlepší obrázek na jeho papírovém DVD obalu. Řeknu to jasně, krátce, výstižně, spisovně a přísně kinematografickologicky - je to prostě nuda k posrání a sračka na entou. A zakončím to jako obvykle - jedna hvězda za to, že jsem viděl ještě mnohem větší sračky, třeba Kolju. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Dech mi to nevyrazilo, obyčejný akční horor s partou texaských chlupáčů, kteří rádi maso a holky. Souboj vegetariánů s masojedlíky, kteří se mezi sebou perou a perou a perou a perou..... dokud nenarazí na malého kučíka, který je dokáže roznést na kopytech. Ale pozor!!!! Tady veškerá legrace končííí!! Kučík je synem velkého gaye texasských masojedlíků a přesto jej chtějí sníst za to, že je napůl vegetarián. No humus!!!!! Taká nespravedlnost, ale ono to nakonec dopadne dobře, tatínkova bokovka dopadne jako síto s pár dírama navíc a táta se ne/uzdraví. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama