Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Vlny (2024) 

Něco takového? Smekám klobouk a nemám slov. Je skvělé vidět, že česká kinematografie má taky díla, které se vyrovnají světovým trhákům. Ještě stále mám z něčeho takového husí kůži. Pane Mádle, vy jste borec. Pane Režisére, děkuji. Těším se na vaše další díla, jelikož toto. No budete mít těžké se překonat. Herecké obsazení úplně parádní a skvělé. Jen mě mrzí, že vedlejší postavy neměli tolik času na plátně, ale kdyby ho měli, tak je z toho několikadílná série. Tolik emocí. Děkuji. 100 %

plakát

Jackpot! (2024) 

To je taková ptákovina až je to prostě dokonalé. Nápad je skvělý a scény jsou napsané poměrně zábavně. První polovinu filmu jsem se musel jenom smát. Dokonce jsem si i začal říkat, že ten Cena se docela do toho herectví dostává (i když jen v takových pitomých rolích jako je tahle, PS: zbožňuji film Ricky Stanicky, tam je taky skvělý). Na druhou stranu Awkwafina, v žádném filmu mi zatím nesedla a asi přestanu koukat na filmy, v kterých v budoucnu bude hrát. Opravdu mi jako herečka nesedí, je taková nudná a bez života (což mi v tomto filmu velmi vadilo, zvlášť když se jedná o komedii)

plakát

Kouzelníci (2013) 

Tohle mělo být nějak vtipné? Nějak jsem ten humor asi nezachytil.

plakát

Zápisník alkoholičky (2024) 

Musím říci, že takovéto filmy úplně nesleduji. Nijak zvlášť je rád nemám, a to z toho důvodu, že z nich mám těžkou hlavu. Avšak tady se mi to líbilo. Je to krásně natočené, kde určité scény byly zpracované krásně. A dosti mě bavil i herecký výkon. Takže vlastně shrnuto podtrženo: docela příjemná podívaná.

plakát

Deadpool & Wolverine (2024) 

____Spoiler____   Poslední film, který mě z Marvelu zaujal byl Spiderman: No Way Home, který byl pro komiksové fanoušky velikým vyžitím, ale tohle? Jelo to na jistotu, na akční scény a skvělou chemii mezi Reynoldsem a Jackamanem a samozřejmě na cameiích. První výtka, kterou mám tak je to, jak je to sprosté. Sice chápu, že to do Deadpoola patří, ale vůbec by mi nevadilo kdyby Deadpool byl jedinou postavou, která má neotřelý jazyk, bohužel tak mluvili všichni a to je to, co mi dost na filmu vadilo. Každé druhé slovo sprosté od všech... škoda, že sprostý nebyl jen Deadpool, pak by to za mě mělo úplně jiný a pro mě daleko lepší dopad. Druhá věc, co se mi nelíbila byl záporák v podobě Paradoxe a Cassandry, ani jeden mi moc nesedl, ale fungovalo to, tak proč ně. Další věc, co mi ne úplně sedla byla animace Wolverinova kostýmu, v určitých pasážích jsem si myslel, že jsem v počítačové hře. Sice miluji jeho originální kostým, ale mohli to zkrátka udělat jinak.  A nakonec, pání, nemám slov z těch narážek na MCU a celkově filmy kolem... Blade naprosto úžané, to jsem vůbec nečekal a další věci taky ne. Sice jsem věděl, že podobná camea tam budou, ale tohle, páni... plus ten Tatum jako Gambit, konečně se mu to splnilo po tolika letech jeho snů si tuto roli zahrát, bohužel se mi vůbec nelíbil jeho kostým (úplně jsem v tom viděl MODOKa z Quantumanie + mi přišel docela tlustý v tom kostýmu). Nejlepší však byl Kapitán Amerika a jeho vzplanutí pro boj.

plakát

Můj kámoš špión (2020) 

Docela jsem se tohoto filmu bál přece jenom Dave Bautista jako herec? To asi úplně ne, ale určité specifické role mu sednou. Takové ty role, kde nemusí nic hrát a jen bojuje a nevyzařuje herecký talent v srdceryvných scénách, což je přesně tento případ. Nakonec mi do této role Dave Bautista a docela jsem se i nasmál. Hlavně tedy díky hromotlukovi na bruslích. Dřív jsem neměl rád ve filmech ani Johna Cenu, ale nakonec se mi docela začal v určitých rolích líbit, tak třeba to bude stejné i s Bautistou.

plakát

Garfield ve filmu (2024) 

Nezaujal, nepobavil. Ano, je to dětská pohádka, takže bych neměl mít takové nároky, ale kde je ten starý známý Garfield? Tohle zkrátka není ono.

plakát

Justice League: Crisis on Infinite Earths - Part Three (2024) 

Pořád to nechápu. Je to hrozně zamotaný. Přes 10 let vytváří Tomorrowverse jen aby to takhle zabili. Je to přeplácané, abyste to pochopili, tak si musíte pamatovat všechny předchozí filmy, což já si třeba nepamatoval, když jsem je viděl i pět lez zpět. Filmy samostatné jsem měl rád, i když se třeba hrdinové napříč jednotlivými filmy spojili, ale tohle, to je slátanina a nechápu, proč. Dávám hvězdu za to, že to bylo alespoň lepší než předchozí část, ale stále to má blíž k odpadu.

plakát

Zlatá devadesátá (2023) (seriál) 

Na Zlatá devadesátá to nemá, ale svůj účel to splní a to jest, že se u toho člověk zasměje. Problém je, že ten, kdo nezná původní seriál, tak z toho asi nebude mít tolik, jelikož už prostě znáte Reda, Kitty, Boba a v první sérii i známého Feze a mnohé další, kteří tenhle seriál drží nad vodou. Bez Reda a Kitty by to mohli rovnou zabalit. Díky bohu, že si zopakovali po tolika letech své role.

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Mám rozporuplné pocity z tohoto filmu. Hlavní věc, co se mi na něm líbila byly efekty. Celkově ta příroda a primáti byli dokonalí, takže efekty za mě úplně top strop. Na zbytku to bohužel docela vázne, příběh nějak nezaujal, ale ani neurazil a stejně jako u předešlých dílů nějak nemám potřebu i tento vidět znovu. Má to vše, co by takový film měl mít (skoro), ale asi to zkrátka není můj šálek kávy a jsem z toho filmu zklamaný na to, jak jsem se na něj těšil.